Σάββατο 27 Ιουλίου
28.8 C
Tinos

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» ο Γιώργος Δημόπουλος

«Ανοιχτοί Ορίζοντες στό Νότιο Αιγαίο». Συνδυασμός Χρύσας Καραγιάννη. ΠΕ Τήνου.

Δελτίο τύπου γνωριμίας

“Οι αγώνες για δικαιοσύνη βρίσκονται στο dna μας. Όσοι συμμετέχουμε στην παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο» μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον των νησιών μας και καταθέτουμε ένα κοινό πλαίσιο ιδεών και προτάσεων για την ισότιμη και βιώσιμη ανάπτυξή τους”. Χρύσα Καραγιάννη.

Η παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» ξεκινάει και επίσημα τήν δυναμική της πορεία,
για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές μέ νέο ήθος, εντιμότητα καί ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς στήν αντιμετώπιση των τοπικών ζητημάτων.
Απαρτίζεται από μια ομάδα 74 ατόμων, από όλους τους κοινωνικούς χώρους, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, που συμπορευόμαστε ενωμένοι, με βλέμμα καθαρό, γνήσιο, μέ ειλικρινές ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου μας.
Είναι ένα ψηφοδέλτιο αντιπροσωπευτικό της νησιωτικής κοινωνίας μας, με μια κοινή και συνεκτική θεώρηση των πραγμάτων, της πολιτικής καθαρότητας, της προοδευτικής οπτικής, που σέβεται την τοπική αυτοδιοίκηση στην ουσία της, και ό,τι αυτή σηματοδοτεί, ως μοχλός ισόρροπης ανάπτυξης, που θά αμβλύνει τις ανισότητες ανάμεσα στα νησιά, με πολιτικές που βάζουν στό επίκεντρο τον άνθρωπο, και το περιβάλλον του και σέβονται την ποικιλομορφία και τήν διαφορετικότητα των τοπικών κοινωνιών.
Ευχαριστούμε όσους συστρατεύονται μαζί μας στην πορεία αυτή, καί καλούμε τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν τους Ανοιχτούς μας ορίζοντες.

Ως «Ανοιχτοί Ορίζοντες δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε, μακριά από τις υψηλού κόστους επικοινωνιακές πρακτικές με

  • Διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων
  • Στρατηγικό σχέδιο για την βέλτιστη αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων από τις διαφορετικές πηγές με στόχο πραγματικά την αειφορία των νησιών και τη ποιότητα
    ζωής των κατοίκων,
  • Δικαιοσύνη στη κατανομή των πόρων στα επιμέρους νησιά ανάλογα με τα αναπτυξιακά και δημογραφικά τους προβλήματα ώστε να βελτιώσουμε την ελκυστικότητα τους.
    Στον δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων, καλούμε τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας που δέχονται τις αρχές μας να πλαισιώσουν και να στηρίξουν δυναμικά τον συνδυασμό της Χρύσας Καραγιάννη «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο Νότιο Αιγαίο» ώστε να αλλάξουμε ριζικά την πορεία των νησιών μας σ’ αυτή τη κρίσιμη στιγμή. Βιογραφικό του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου μας τοπικά:
    Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Η διεύθυνση του Εκκλησιαστικού Λυκείου Τήνου, η διδασκαλία της Φιλοσοφίας και Ψυχολογίας στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, καθώς η ευθύνη της Εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων Γαλλίας, Ιταλίας, Ελβετίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας, ως Συντονιστής στην Πρεσβεία μας στό Παρίσι, αποτέλεσαν την κοινωνική του ευθύνη. Μετά την συνταξιοδότησή του, ασχολείται ερασιτεχνικά με την γεωργία, την κτηνοτροφία την μελισσοκομία και την δημοσιογραφία, δημοσιεύοντας άρθρα στον ιστότοπο antopsia.blogspot.com, αλλά και κατά το παρελθόν στήν «Οφιούσα», «Ενδοχώρα», «Φάρο» και «Ξάνεμο». Με την δασκάλα Ιωάννα Παθιακάκη, έχουν μια κόρη και τρεις γιους.

Στην επομπή Κοινωνία Ώρα Mega για τον Τουρισμό ο Γιάννης Εξιλζές [Βίντεο]

Με τον υδράργυρο να χτυπάει «κόκκινο» την στιγμή που...

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 26 και 28 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες την 10/07/2024, Στελέχη του...

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη θάλασσα, στο ACTION24

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη...

Αφιέρωμα στους «φυσικούς θησαυρούς της Τήνου και της Σύρου» από το γαλλικό περιοδικό Désirs de Voyages

Εκτενές αφιέρωμα σε 13 νησιά των Κυκλάδων φιλοξενεί το δημοφιλέστερο περιοδικό στη Γαλλία...