Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

Σύλλογος «Φίλοι του Πρασίνου» : Κυκλοφορία Βυτίου μεταφοράς λυμάτων

Κύριε Δήμαρχε

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στις περιοχές Αγίου Ιωάννη Πόρτο , Σκυλαντάρι, Αγίου Σώστη, Κιονίων, μέσα στη πόλη μας, στα Χωριά κλπ που στερούνται αποχετευτικού συστήματος, οι βόθροι των σπιτιών και των επιχειρήσεων είναι μονίμως υπερχειλισμένοι.

Το Αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης είναι επίσης γνωστό , σύννεφα κουνουπιών και λοιπών μολυσμένων μικροοργανισμών και βλαβερών για την υγεία εντόμων, σε συνάρτηση με τις μυρουδιές των αποβλήτων, υποβαθμίζουν τη ζωή των μονίμων κατοίκων των περιοχών αυτών και των επισκεπτών του νησιού μας.

Έρχεται λοιπόν αρωγός στο έργο σας , της μεταφοράς δηλαδή των λυμάτων των βόθρων ένα νέο παιδί, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης , επενδύει τα χρήματα της οικογενείας του , προφανώς και με δάνειο και φέρνει ένα κατάλληλο όχημα, ολοκαίνουργο, με όλες τις προδιαγραφές και με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν μια τέτοια επιχείρηση από όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες , για να κερδίσει ο ίδιος αλλά και να διευκολύνει τα μέγιστα το έργο το δικό σας, να δουλέψει δηλαδή και για το Δήμο μας…..

Κύριε Δήμαρχε , είναι αδιανόητο,

Αντί να καλέσετε τον κ. Φραγκίσκο Αλβέρτη, να τον συγχαρείτε «ακόμα και Δημόσια» για το εγχείρημά του και να διευκολύνεται άμεσα (χθες) τον ίδιο και τους συμπολίτες μας, που έχουν κατά εκατοντάδες υπερχειλισμένους βόθρους , Εσείς τι κάνετε; ΕΜΠΟΔΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΉΣ ΤΟΥ. Ο κόσμος διερωτάται, Μήπως έχετε άλλες σκέψεις; Και ακόμη λένε , δεν υπάρχει τέλος πάντων ένας σοβαρός άνθρωπος στο Δήμο;

Εμείς από το Σύλλογο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ εκφράζουμε την ανησυχία μας για την κατάσταση που έχει περιέλθει των θέμα των αποβλήτων σε όλη την έκταση του νησιού μας, υπερχειλισμένοι βόθροι και χείμαρροι που σε όλο το μήκος της κοίτης τους έχουν επικινδύνως μολυσμένα νερά από τα αποχετευτικά δίκτυα των χωριών, που ρίχνονται χωρίς καμιά επεξεργασία μέσα στις κοίτες τους.

Το πιο τραγικό παράδειγμα μόλυνσης ο χείμαρρος της Λειβάδας, και μετά μιλάμε και για ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ « ΝΑΤΟΥΡΑ 200» .

Μας τρομάζει, κύριε Δήμαρχε ,η απόλυτη αδιαφορία Σας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Ψάλτης