Σάββατο 20 Απριλίου
15.4 C
Tinos

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Ενότητας Πανόρμου

Χθες, Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η Δημοτική Ενότητα Πανόρμου υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με μια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το γεγονός πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετό καιρό λόγω και της πανδημίας, παρουσία μιας πλήρους συγκέντρωσης κοινού που αντάλλαξε ευχές και ελπίδες για το νέο έτος.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, μέλη της νέας δημοτικής αρχής, η επικεφαλής των “Αλλάζουμε”, κ. Αναστασία Ψάλτη, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Τήνου κ. Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Δ.Σ., μέλη άλλων συλλόγων και πολίτες της περιοχής.

Η κοπή της πίτας έγινε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με τον δήμαρχο να εκφράζει την ευχή του για μια εποικοδομητική και ενωμένη χρονιά με συνεργασία με το τοπικό και τον πρόεδρο.

Σημαντική ήταν και η ανακοίνωση από το Δήμαρχο που έγινε σχετικά με την επιθυμία με τη μετατροπή του νομικού προσώπου Γιαννούλης Χαλεπάς σε δημοτικό ίδρυμα.

Τέλος, μουσικοί έπαιξαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του Πύργου. Πιο συγκεκριμένα ο Verner Van Gent έπαίξε βιόλα, ο Γιώργος Βίδος στην κιθάρα και η Αντωνια Βιδου στο βιολί όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Διακοπή υδροδότησης στον Πύργο

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω εργασιών στο κεντρικό δίκτυο θα...

Απλώνοντας Ευτυχία στον Πύργο Τήνου

Την Κυριακή, 14 Απριλίου, το χωριό του Πύργου στην...

Δίπλα στην τρίτεκνη οικογένεια ο Δήμος Τήνου

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Τριτέκνων Τήνου, είχε ο...