Σάββατο 27 Ιουλίου
28.8 C
Tinos

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Ενότητας Πανόρμου

Χθες, Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η Δημοτική Ενότητα Πανόρμου υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με μια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το γεγονός πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετό καιρό λόγω και της πανδημίας, παρουσία μιας πλήρους συγκέντρωσης κοινού που αντάλλαξε ευχές και ελπίδες για το νέο έτος.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, μέλη της νέας δημοτικής αρχής, η επικεφαλής των “Αλλάζουμε”, κ. Αναστασία Ψάλτη, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Τήνου κ. Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Δ.Σ., μέλη άλλων συλλόγων και πολίτες της περιοχής.

Η κοπή της πίτας έγινε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με τον δήμαρχο να εκφράζει την ευχή του για μια εποικοδομητική και ενωμένη χρονιά με συνεργασία με το τοπικό και τον πρόεδρο.

Σημαντική ήταν και η ανακοίνωση από το Δήμαρχο που έγινε σχετικά με την επιθυμία με τη μετατροπή του νομικού προσώπου Γιαννούλης Χαλεπάς σε δημοτικό ίδρυμα.

Τέλος, μουσικοί έπαιξαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του Πύργου. Πιο συγκεκριμένα ο Verner Van Gent έπαίξε βιόλα, ο Γιώργος Βίδος στην κιθάρα και η Αντωνια Βιδου στο βιολί όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε Live τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

https://www.youtube.com/live/1p1B0bUrgkM?feature=shared ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ                                                       Αριθμός Συνεδρίασης: 14/2024 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                     Αριθ....

Προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης στη Χώρα της Τήνου

11/07/2024 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της ζημιάς...

Ο Δήμος Τήνου αποχαιρετά τον Βασίλη Σελέντη

Η τοπική μας κοινωνία θρηνεί την απώλεια ενός αγαπητού...