Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Κάριτας Τήνου: εκδήλωση Χριστουγεννιάτικο Τσάι

Μετά από δυο χρόνια με τη βοήθεια μεγάλου αριθμού εθελοντών που συνέβαλαν με διάφορους τρόπους πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αγίου Αντωνίου Παλλάδας Τήνου την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση της τοπικής μας Κάριτας.

Ο Σεβ/τος Ιωσήφ τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του όπως και αρκετοί ιερείς και στο σύντομο χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές ενημέρωσε για την καλή φήμη της Κάριτας μοιραζόμενος τις πρόσφατες εμπειρίες του από τα νησιά Σάμο και Χίο στα οποία μετάφερε ο ίδιος είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό για την κάλυψη αναγκών των προσφύγων και των φυλακισμένων αντίστοιχα.

Το Δήμαρχο Τήνου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Άνδροβικ – Ρουγγέρη Λουκρητία ενώ η Έπαρχος Τήνου απέστειλε τις ευχές της γραπτά.

Η παιδική χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Τήνου ματαίωσε τη συμμετοχή της και ο πρόεδρος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε ιδιαίτερα θερμά τις τέσσερις μαθήτριες του Λυκείου Τήνου Γιαννοπούλου Μαριέττα και Μυρτώ, Μαρκουίζου Χρυσοβαλάντου και Ψάλτη Ελπίδα, οι οποίες αν και δεν είχαν χρόνο προετοιμασίας ούτε βοήθεια μαέστρου δέχτηκαν με προθυμία να πλαισιώσουν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια την εκδήλωση και το αποτέλεσμα ικανοποίησε όλους παρά επιπρόσθετα την απουσία μικροφώνου και ηχείων.

Όπως κάθε φορά το μεγαλύτερο μέρος των εδεσμάτων ήταν προσφορές μελών και φίλων και τα καθαρά έσοδα της βραδιάς που έφτασαν το ποσό των 850 ευρώ θα διατεθούν για το κοινωνικό έργο της Κάριτας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα παραδοσιακά κάλαντα και την ανταλλαγή ευχών για καλή πρωτοχρονιά με υγεία και ειρηνικό νέο έτος 2023.

Πηγή: Kantam.gr

Το τρένο “Steni Express”… σφύριξε στις καρδιές μικρών και μεγάλων [pics]

Ο Σύλλογος Στενής Τήνου "Ο ΤΣΙΚΝΙΑΣ", αποφάσισε να γιορτάσει...

Τήνος – Ο Άγιος Βασίλης έρχεται για τους μικρούς μας φίλους!

Στην πλατεία Παντανάσσης στην Τήνο, την Κυριακή 31/12 στις...

Τσάι από την Κάριτας Τήνου

Η Κάριτας Τήνου-Νάξου έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στο Χριστουγεννιάτικο...

O Κάβος και το «Τραπέζι της Αδελφότητας», ένα παλιό χριστουγεννιάτικο έθιμο της Τήνου

Στο πανέμορφο χωριό Τριπόταμος στην Τήνο, οι φωτιές ανάβουν...