Σάββατο 25 Μαΐου
19.8 C
Tinos

Η Τήνος περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα κρουαζιέρας πολυτελείας

Η Τήνος, η Σέριφος και η Κύθνος περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα κρουαζιέρας πολυτελείας της εταιρίας Ponant που έχει προγραμματιστεί στις αρχές Ιουνίου. Το πολυτελές yacht “le Ponant” διαθέτει 16 καμπίνες και σουίτες και το κόστος ανά άτομο είναι της τάξης των 10.000 ευρώ ανά άτομο. Με λιμάνι εκκίνησης το Λαύριο τα ταξίδια θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και Ιούλιο εφέτος. Προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στα νησιά που προσεγγίζει, μεταξύ των οποίων,καγιάκ με γυάλινο πυθμένα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και κωπηλασία. 

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η MTC GROUP  διαπιστώνονται τα παρακάτω ενθαρρυντικά μηνύματα:

 

-Έρευνα της Allied Market Research, απέδειξε ότι ο τουρισμός πολυτελείας στην Ελλάδα αναμένεται να αποφέρει στον κρατικό κορβανά ετήσια έσοδα 2,7 δισ. δολαρίων έως το 2030, σημειώνοντας σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 11,5% από το 2021 έως το 2030. Ένα σημαντικό μέρος από αυτά τα έσοδα θα προέλθει και από τις δαπάνες στην ξηρά που πραγματοποιούν οι επιβάτες υψηλού εισοδήματος. Οι επιβάτες πολυτελούς κρουαζιέρας αναζητούν ένα ευρύ φάσμα ασυνήθιστων, συχνά εξειδικευμένων και σίγουρα πιο «καθηλωτικών εμπειριών» προορισμού, και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες τους. 

– Οι προβλέψεις από την Ένωση Λιμένων Ελλάδος είναι αρκετά ευοίωνες με βάση τα στοιχεία των προκρατήσεων των κρουαζιερόπλοιων στα ελληνικά λιμάνια για το 2024 με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται σε αύξηση γύρω στο 10% στις αφίξεις και γύρω στο 15% στον αριθμό των επιβατών που αναμένονται φέτος στα λιμάνια μας.

https://en.ponant.com/the-mediterranean-the-cyclades-in-the-wake-of-le-ponant-po230624-9

Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στη Μεγαλόχαρη (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Μέση Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝΜΕΣΗΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...

Ενοικιάζεται Κατάστημα στην Τήνο (πρώην Ρεμέτζο)

Ενοικιαζεται το καταστημα (πρωην Ρεμετζο) χωρίς τον εξοπλισμο. Για...

Λαμπρό Συλλείτουργο στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

Το Ιερό νησί της Τήνου κατά το έθος το...