Τρίτη 23 Απριλίου
19.6 C
Tinos

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ συναντήθηκαν με τους κατοίκους στον Πάνορμο

Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι υποψήφιοι των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ της Έξω Μεριάς βρεθήκαμε το βράδυ της Πέμπτης στον Πάνορμο. Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τους κατοίκους, η συμμετοχή των οποίων ήταν σημαντική, παρά τη μεγάλη ένταση των ανέμων στην περιοχή.

Η Αναστασία Ψάλτη παρουσίασε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ. Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και, κυρίως, για την επαναλειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, τη συντήρηση του οδικού δικτύου, τη δημιουργία αλιευτικού πάρκου, την ανεπάρκεια των υποδομών ύδρευσης και υγείας, την ανάγκη συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και για το μείζον θέμα των πολυάριθμων ανεπιτήρητων αιγοπροβάτων. Σε όλα τα ζητήματα, η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου απάντησε με συγκεκριμένες αναφορές στο πρόγραμμα του Συνδυασμού και στις σχετικές -επιστημονικά και τεχνικά τεκμηριωμένες- λύσεις που προβλέπει για κάθε θέμα. Επιπλέον, αναλύθηκαν οι άξονες πολιτικής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για όλα τα φλέγοντα θέματα της Τήνου.

Η τόσο μεγάλη ανταπόκριση των ανθρώπων της περιοχής στο κάλεσμα του Συνδυασμού, αλλά και τα ζητήματα που τέθηκαν στη συζήτηση απέδειξαν -για ακόμη μια φορά- την κοινή μας αγωνία να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Ερώτημα της Αναστασίας Ψάλτη στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

Η Αναστασία Ψάλτη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ απέστειλε...

Ανοιχτή πρόσκληση για την επαναλειτουργία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύργου – Πανόρμου

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για συζήτηση την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου...

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της νέας Δημοτικής Αρχής σε Πύργο και Πάνορμο Τήνου

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου Ο Δήμαρχος Τήνου κ.Παναγιώτης Κροντηράς...

Παρουσία Δημάρχου και μελών Δημοτικής αρχής στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Πανόρμου

Ο Δήμαρχος Τήνου κ.Παναγιώτης Κροντηράς και στελέχη της Δημοτικής...