Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Ενότητας Πανόρμου

Χθες, Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η Δημοτική Ενότητα Πανόρμου υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με μια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το γεγονός πραγματοποιήθηκε μετά από αρκετό καιρό λόγω και της πανδημίας, παρουσία μιας πλήρους συγκέντρωσης κοινού που αντάλλαξε ευχές και ελπίδες για το νέο έτος.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, μέλη της νέας δημοτικής αρχής, η επικεφαλής των “Αλλάζουμε”, κ. Αναστασία Ψάλτη, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Τήνου κ. Ανδρέας Τσιμέκης και τα μέλη του Δ.Σ., μέλη άλλων συλλόγων και πολίτες της περιοχής.

Η κοπή της πίτας έγινε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με τον δήμαρχο να εκφράζει την ευχή του για μια εποικοδομητική και ενωμένη χρονιά με συνεργασία με το τοπικό και τον πρόεδρο.

Σημαντική ήταν και η ανακοίνωση από το Δήμαρχο που έγινε σχετικά με την επιθυμία με τη μετατροπή του νομικού προσώπου Γιαννούλης Χαλεπάς σε δημοτικό ίδρυμα.

Τέλος, μουσικοί έπαιξαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του Πύργου. Πιο συγκεκριμένα ο Verner Van Gent έπαίξε βιόλα, ο Γιώργος Βίδος στην κιθάρα και η Αντωνια Βιδου στο βιολί όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Διακοπή Ύδρευσης στο Καμάρι Στενής

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ...

Δήμαρχος Τήνου – Δεν “δικαιώνεται” έτσι το παρελθόν

Αγαπητοί συμπολίτες, Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες μια προσπάθεια ορισμένων να...

Κοινή Γνώμη : Η Τήνος σχεδιάζει το μέλλον της

Ξανά σε πρώτο πλάνο περνά ο σχεδιασμός του βιώσιμου...

Υποβολή Αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) για την Περίοδο 2024-2025

Ηλικίες: 5-12 Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά : 6972941797 (Καθημερινές...