Τετάρτη 29 Μαΐου
24.1 C
Tinos

Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Κροντηρά ο Ιάκωβος Βιδάλης (Νερό)

Κατάγομαι απο το χωριό του Κέχρου, γεννήθηκα το 29/02/1984 στην Τήνο και έχω σπουδάσει Λογιστική. Από μικρή ηλικία δραστηριοποιούμαι στον τομέα της εστίασης και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου ξεκίνησα την πρώτη μου επιχείρηση Sivillaki, παράλληλα διοργάνωνα ιδιωτικά party (μπαρ – μουσική). Το 2019 προχώρησα στο νέο μου εγχείρημα το Nero.

Εκτελώ χρέη Αντιπροέδρου (δυο συνεχόμενες θητείες) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος. Είμαι πρόσφατα παντρεμένος με την Μαρίνα Ταράση και περιμένουμε σύντομα το πρώτο μας παιδί.

Στις 8 Οκτωβρίου θέλουμε να είμαστε η ΕΠΙΛΟΓΗ όπου με όρεξη, όραμα, αγάπη και ΕΥΘΥΝΗ θα πορευτούμε μαζί για την Τήνο του μέλλοντος και των παιδιών μας.

Πριν πολλά χρόνια, όταν έβλεπα τον ζήλο, την προσπάθεια, τις θυσίες και την αγάπη του πατέρα μου με την ενασχόληση του στα κοινά, η πρώτη σκέψη που μου περνούσε απο το μυαλό ήταν πως δε πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με κάτι ανάλογο.

Ελεγα πως αγωνίζεται, κουράζεται και “σπαει” τα μούτρα του χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει όλο αυτό. Πέρασαν τα χρόνια, ωρίμασα έκανα τις δικές μου επαγγελματικές προσπάθειες, ασχολήθηκα και ασχολούμαι ενεργά με το σύλλογο καταστημάτων υγειονομικού και τώρα λίγο πριν γίνω πατέρας κατάλαβα γιατί πρέπει πλέον εγω να συμμετέχω.

Αποφάσισα να ρισκάρω με το οποίο προσωπικό κόστος και να βγω μπροστά. Να αφήσω στην άκρη τους προβληματισμούς και τις φοβίες μου και να προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη για μια καλύτερη Τήνο για εμάς τους Τηνιακούς και τα παιδιά μας.

Σε μια κρίσιμη λοιπόν περίοδο για το νησί μας επέλεξα την Επιλογή Ευθύνης – Παναγιώτης Κροντηράς λόγω της εντιμότητας και της εμπειρίας του Παναγιώτη και των υποψηφίων του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ολα αυτά τα χρόνια έκαναν έργα αλλά και λάθη μέσα απο τα οποία έγιναν πιο δυνατοί και ανοιχτοί στο να ακούσουν και να συνεργαστούν με τους νέους.
Εμείς οι νέοι με τη σειρά μας έχουμε ιδέες και όρεξη, όμως ειναι απαραίτητη και η εμπειρία.

Γι’ αυτο λοιπόν αποφάσισα να είμαι ένας απ τους 111 υποψήφιους του Παναγιώτη. Υποψήφιοι από διαφορετικές θέσεις, με κοινή αγάπη για το αύριο του τόπου μας, με “Ευθύνη”, όρεξη και όραμα.

Ξεκινάμε για να γίνουμε στις 8 Οκτωβρίου η Επιλογή Ευθύνης για την Τήνο.

Καλή επιτυχία σε όλους μας!