Σάββατο 22 Ιουνίου
26.6 C
Tinos

Υποψήφιος με τον Παναγιώτη Κροντηρά o Δελλατόλας Ματθαίος (Ντουλάς)

Γεια σας είμαι ο Μάνθος ο Δελλατόλας και είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κροντηρά.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, στην Τήνο σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον της υπαίθρου.

Αν κάνεις μια βόλτα στην ενδοχώρα και κοιτάξεις γύρω σου τις ξερολιθιές, τα χωριά, τους περιστεριώνες, την ενέργεια, το μόχθο, την τέχνη που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί μας, θα καταλάβεις αμέσως, ότι μιλάμε για μια μοναδική κληρονομιά σε συνδυασμό με το υγειές μεσογειακό κλίμα.

Αυτό είναι που μαγεύει και τους επισκέπτες, αυτό είναι ο πλούτος, που πρέπει να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, αυτό είναι, που πρέπει να διαφυλάξουμε.

Από παιδί ευαισθητοποιημένος και βλέποντας την εκρηκτική ανάπτυξη των τελευταίων ετών ανησυχώ για το πόσο επηρεάζουμε, αλλάζουμε, για το πόσο καταστρέφουμε το σπίτι που μας φιλοξενεί.

Ξέρετε όταν λέμε περιβάλλον δεν είναι ένα δάσος κάπου μακριά, είναι το χώμα που πατάμε  η θάλασσα που κολυμπάμε, ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε το φαγητό που τρώμε!

Όχι από Ιδεολογία λοιπόν αλλά από κοινή λογική ασχολούμαι με την οικολογία, και δουλεύω εθελοντικά στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Καλλονή Κελιά 8 χρόνια τώρα κάνοντας πράξη το δύσκολο έργο της ανακύκλωσης.

Αυτό έκανα και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω μέσα από το δήμο να προστατέψω το περιβάλλον του νησιού μας να φέρω προστιθέμενη αξία και να μειώσω το αποτύπωμα που ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας αφήνει σε αυτό τον τόπο.

Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας μέσα του ξέρει πολύ καλά ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.
Άλλωστε το δημοκρατικό μας δικαίωμα της ψηφοφορίας είναι προσωπική υπόθεση σας καλώ να ξεχάσετε χρώματα, συμφέροντα  και  ταμπελίτσες.

Αυτή τη φορά να κάνετε Μία επιλογή ευθύνης να κοιτάξτε τον άνθρωπο! 

Δημοτικές εκλογές 2023: Οι σταυροί που έλαβαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών, με την υποστήριξη...

Π. Κροντηράς : Η Τήνος μας έχει ανάγκη όλους!

Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Έτοιμος να υλοποιήσω όσα...

Τελικά αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών 2023 στην Τήνο ανα τμήμα

Ψήφισαν: Δύναμη Δημιουργίας: 51Επιλογή Ευθύνης: 89Αλλάζουμε: 21Κοινό Τηνίων: 16Λαϊκή Συσπείρωση:...