Τετάρτη 29 Μαΐου
24.1 C
Tinos

Ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού


Ξεκίνησε σήμερα και στο νησί μας, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, με καινούργια φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας.

Το έργο αυτό αφορά τα περισσότερα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ξεκίνησε από τα Δωδεκάνησα και τώρα ήρθε η σειρά των Κυκλάδων και φυσικά της Τήνου.

Τη χρονική αλληλουχία την αναφέρω γιατί έχει ξεκινήσει μια ρητορική σχετικά με το χρόνο που γίνονται κάποιες εργασίες, μιας και πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Θεωρώ ότι θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι καλοπροαίρετοι αναγνώστες ότι είναι πολλά τα θέματα σχετικά με το χρόνο που εκτελούνται κάποιες εργασίες. Άλλοι και σωστά δεν θέλουν να γίνονται εργασίες μέσα στο καλοκαίρι εξαιτίας της τουριστικής κίνησης, αλλά και τα συνεργεία που έρχονται στο νησί μας είναι δύσκολο να τα καταφέρουν με τη διαμονή τους.

Από την άλλη ο χειμώνας έχει αντικειμενικές δυσκολίες στο να γίνει κάποιο έργο.

Πάντως σε όλους όσους μπαίνουν στη διαδικασία να ασχοληθούν με το χρόνο που γίνονται οι εργασίες αυτές και όχι με το ότι προχωράμε καθημερινά έργα για τη βελτίωση των υποδομών του νησιού μας, θα πρότεινα να αφήσουν το φως να λάμψει και να φωτίσει τη ζωή τους και να απομακρύνουν το σκοτάδι, κυριολεκτικά και μεταφορικά και θα δουν πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για αυτούς .

Ιερά Αποδημία της Ι.Μ. Καλαβρύτων στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

Υπό τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε...

Τήνος – Προχωράει η Κατασκευή Χώρου Υγειονομικής Ταφής & Μονάδα Κομποστοποίησης

Ένα από μεγαλύτερα διαχρονικά προβλήματατης ΤΗΝΟΥ , ένα πρόβλημα...

Επίσκεψη του Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα σε Γερμανία και Βέλγιο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των...

Ελλάδα: Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές σε πανελλήνιο επίπεδο, στη Τήνο στο 65%

Eντυπωσιακή είναι η μείωση της βροχόπτωσης στην Ελλάδα κατά...