Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Τρεις νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στο Δήμο Τήνου

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία τριών μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου, των ειδικοτήτων ΤΕ 4 Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών, ΤΕ 5 Τοπογράφων – Μηχανικών και ΠΕ1 Διοικητικού – Οικονομικού.

Την ορκωμοσία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους τους ευχήθηκε καλή δύναμη και παραγωγική θητεία, επισημαίνοντας τη σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης για την ανάπτυξη του νησιού, αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο πλαίσιο πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συζήτηση για γενικά θέματα του Δήμου, αλλά και ειδικότερα θέματα λειτουργίας των αντίστοιχων υπηρεσιών, στις οποίες θα ενσωματωθούν.

Κοινός στόχος η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα σε κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον για τα στελέχη του Δήμου.

Δείτε Live τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

https://www.youtube.com/live/1p1B0bUrgkM?feature=shared ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ                                                       Αριθμός Συνεδρίασης: 14/2024 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                     Αριθ....

Προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης στη Χώρα της Τήνου

11/07/2024 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της ζημιάς...

Ο Δήμος Τήνου αποχαιρετά τον Βασίλη Σελέντη

Η τοπική μας κοινωνία θρηνεί την απώλεια ενός αγαπητού...