Τρίτη 23 Ιουλίου
27.8 C
Tinos

Το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: 165 συγκεκριμένες δράσεις, 3 στρατηγικοί άξονες και 56 υποψήφιοι, σε 24 σελίδες

Με ένα εντυπωσιακό σε έκταση, βάθος ανάλυσης και επιστημονική τεκμηρίωση πρόγραμμα εισέρχονται οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στην τελική ευθεία μέχρι την κάλπη των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.
Μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον Δήμο και το νησί της Τήνου, που αναπτύσσεται σε 3 βασικούς στρατηγικούς άξονες, με 165 συγκεκριμένες δράσεις.

Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου και επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στο μήνυμά της:

«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Κρατάτε στα χέρια σας την ολοκληρωμένη πρόταση του συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τον Δήμο μας και το νησί μας.
Μια ολοκληρωμένη πρόταση, που αναπτύσσεται σε 3 βασικούς στρατηγικούς άξονες, με 165 συγκεκριμένες δράσεις για έναν Δήμο ακόμα πιο λειτουργικό, ικανό να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες, με πρόσθετες, καινοτόμες λειτουργίες για όλους τους δημότες, αλλά και τους κατοίκους του.
Μια πρόταση με επίκεντρο την προστασία της Τήνου και του τουριστικού μας προϊόντος από μια ανεξέλεγκτη ανάπτυξη. Το μέλλον του τόπου μας πρέπει να στηρίζεται σε ολοκληρωμένες μελέτες βιωσιμότητας. Να σέβεται τις αξίες μας, την ποιότητα ζωής μας, τις παραδόσεις μας και το περιβάλλον. Να
διασυνδέει τον πρωτογενή τομέα με τον τομέα των υπηρεσιών. Μπορούμε να το πετύχουμε. Με σχέδιο και προσήλωση η Τήνος μπορεί να γίνει πρότυπο για μια βιώσιμη ανάπτυξη σε ολόκληρο το Αιγαίο.
Πιστεύω στις δυνατότητες της Τήνου, αλλά και στις ικανότητες όλων όσοι ζούμε στο νησί μας. Με τους συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να μετατρέψουμε το σχέδιο μας σε έργο χειροπιαστό. Με τη δική σας θέληση και εμπιστοσύνη οι δεσμεύσεις μας θα γίνουν πράξη.
Σας ζητώ να κλείσουμε την πόρτα στο παλιό και να ανταποκριθούμε δημιουργικά στις προκλήσεις για το
νησί μας, που ανοίγονται μπροστά μας.
Σας ζητώ να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όσα ο Δήμος και οι δημότες δικαιούνται.
Σας ζητώ να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, για να κερδίσουμε το αύριο, την Τήνο και τη ζωή μας».

Το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ περιλαμβάνεται σε ένα καλαίσθητο φυλλάδιο 24 σελίδων, το οποίο συμπληρώνεται με την παρουσίαση των 56 υποψηφίων του Συνδυασμού, τις φωτογραφίες, την ιδιότητα
και το βιογραφικό του κάθε ενός. Στόχος των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ είναι το έντυπο με την πρότασή μας προς την κοινωνία του νησιού μας να φτάσει, τις επόμενες ημέρες, στα χέρια κάθε συμπολίτη μας.Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη θάλασσα, στο ACTION24

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη...

Αφιέρωμα στους «φυσικούς θησαυρούς της Τήνου και της Σύρου» από το γαλλικό περιοδικό Désirs de Voyages

Εκτενές αφιέρωμα σε 13 νησιά των Κυκλάδων φιλοξενεί το δημοφιλέστερο περιοδικό στη Γαλλία...

Ο ναυαγός ανοιχτά της Τήνου, η ιστορία του και οι εικόνες της διάσωσης που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Ο ναυαγός διασώθηκε στο Αιγαίο, με τις εικόνες που κόβουν την ανάσα,...