Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Το Ευχαριστώ του Νίκου και της Αθανασίας

Ξεκινήσαμε για να τρέξουμε με την Αθανασία τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας για να δώσουμε δύναμη και κουράγιο σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα αναπηρίας και ανθρώπους που ζουν με άτομα με αναπηρία, αλλά η αγάπη σας και η αγκαλιά που λάβαμε μέχρι και το τερματισμό του μαραθωνίου της Αθήνας ήταν τέτοια που κάπως θέλαμε να ανταποδώσουμε .

Έτσι ξεκίνησα να κάνω σκέψεις πως κάπως θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κόσμο της Τήνου και γενικότερα όλο το κόσμο που μας ακολουθούσε στις προπονήσεις μας και στους αγώνες μας.

Αποφασίσαμε με όλη την ομάδα επειδή περνούσαμε και όλοι μαζί καλά να τρέξουμε τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας σαν αγώνα προετοιμασίας για τη Τήνο και να αρχίσουμε να ζεσταίνουμε τις μηχανές για τον Αγώνα της Τήνου.

Στόχος μας ήταν να σηκώσουμε ανθρώπους να τρέξουμε και να τους δείξουμε ότι αν αγαπάμε κάτι μπορούμε να βρούμε χρόνο να το κάνουμε. Επίσης θέλαμε να περάσουμε από τα χωριά και να δείξουμε τι κάνουμε και να μας δουν από κοντά επειδή μπορεί να μην είχαν τη δυνατότητα . Ο τερματισμός αυτός ήταν αφιερωμένος σε όλους ήταν και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι με την Αθανασία. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ

Νίκος Καμολίνος – Ελπίζω η Τήνος να γίνει πρότυπο για ανθρώπους με αναπηρία

Γράφει ο Νίκος Καμολίνος Με ρωτούσαν μέσα στη προετοιμασία για...

Athanasia’s team FOXG1 – Συγχαρητήρια σε όλους! Περήφανοι για την ομάδα μας

Με χρόνο 4 ώρες 17 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα...

Καλη Επιτυχία Νίκο και Αθανασία!! #run_with_athanasia

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση για τον Αυθεντικό...