Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Tinos Talks : Επεισόδιο #35

Καλωσορίζουμε στο σημερινό επεισόδιο του podcast μας τον Φίλιππο Φόρτωμα, βουλευτή Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, που προσωπικά γνώρισα μέσω κοινού γνωστού λίγους μήνες πριν ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατία ως υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων το 2019.

Στην συζήτησή, αναλύουμε μερικά από τα σημαντικότερα θέματα που επηρεάζουν την Τήνο εδώ και πολλά χρόνια και τα σέρνουμε διαρκώς, όπως το λιμάνι του νησιού, το Κέντρο Υγείας Τήνου με την ανάγκη για βελτίωση στην υγειονομική περίθαλψη καθώς και την αντιμετώπιση της λειψυδρίας που τα τελευταία χρόνια το συζητάμε έντονα. Ακόμη κάνουμε μια αναφορά στο μεταφορικό ισοδύναμο και το μέλλον του, ενός μέτρου που έχει φέρει ανακούφιση στους νησιώτες γενικότερα.

Σημαντική και απαραίτητη η συνεργασία όλων των φορέων ( Δήμου – Περιφέρειας – Κεντρικής εξουσίας αλλά και συλλόγων) για τον κοινό καλό του νησιού.

Μέσα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σε φιλικό επίπεδο, κοιτώντας και κρίνοντας θέματα που μας έχουν απασχολήσει σαν Τηνιακούς αλλα και ευρύτερα σαν Νησιώτες.

Μιας και η νησιωτικότητα πρέπει να ληφθεί σοβαρά σε ότι μέτρα περνάνε από την κεντρική εξουσία.

Σε ευχαριστούμε Φίλιππε!

Tinos Talks : Επεισόδιο #32

Ο Μάρκος είναι άλλο ένα ωραίο παράδειγμα ενός νέου...

Tinos Talks : Επεισόδιο #31

Με καταγωγή από το Σουφλί Έβρου, ήρθε ως εκπαιδευτικός...

Tinos Talks : Επεισόδιο #30

Μαζί μας για αυτό το επεισόδιο έχουμε την τιμή...

Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με τον νέο Δήμαρχο Τήνου, Παναγιώτη Κροντηρά

Συναντήθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας , Φίλιππος...