Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

8th Tinos Running Experience Avance 2023

Οι προετοιμασίες για το 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023 ξεκίνησαν. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 27 Μαΐου 2023

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δεχτήκαμε την πρόταση της AVANCE CAR RENTAL, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γίνεται Μέγας Χορηγός και δίνει το όνομά της στο TINOS RUNNING EXPERIENCE. Πέρυσι γιόρτασαν μαζί μας τα 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ενοικίασης οχημάτων. Ως διοργανωτές μας τιμά το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη τους και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ήδη η προκήρυξη των αγώνων έχει σταλεί στους αρμόδιους και σε όλα τα σωματεία δρομέων ανά την Ελλάδα.

Το site των αγώνων www.tinosrunningexperience.gr ανανεώνεται και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την παραμονή του 8 th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE , την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 σε ένα χωριό της Τήνου θα πραγματοποιηθεί το pasta party για τους αθλητές και τους συνοδούς τους με ζωντανή μουσική, χορό και φαγητά (μακαρόνια) μαγειρεμένα με παραδοσιακά Τηνιακά προϊόντα. Το pasta party θα ξεκινήσει με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το εργαστήρι του Συλλόγου μας «Σπονδή Τηνίων». Την επόμενη μέρα των αγώνων, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 όποιος από τους αθλητές και τους συνοδούς επιθυμεί, μπορεί να περπατήσει σε μία διαδρομή μέσα από τα μονοπάτια της Τήνου σε συνεργασία πάντα με το Σύλλογο «TINOS OUT DOOR ACTIVITIES» του κ. Μάνθου Πρελορέντζου.

Θα σας ενημερώνουμε τακτικά για τις εξελίξεις της διοργάνωσης.

Είμαστε μια οικογένεια – Διανομή τροφίμων στην Ιερά Νήσο Τήνο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ανακοινώνεται...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας Κατώτερων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –...