Παρασκευή 14 Ιουνίου
32.2 C
Tinos

8th Tinos Running Experience Avance 2023

Οι προετοιμασίες για το 8th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE 2023 ξεκίνησαν. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 27 Μαΐου 2023

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση δεχτήκαμε την πρόταση της AVANCE CAR RENTAL, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γίνεται Μέγας Χορηγός και δίνει το όνομά της στο TINOS RUNNING EXPERIENCE. Πέρυσι γιόρτασαν μαζί μας τα 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ενοικίασης οχημάτων. Ως διοργανωτές μας τιμά το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη τους και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ήδη η προκήρυξη των αγώνων έχει σταλεί στους αρμόδιους και σε όλα τα σωματεία δρομέων ανά την Ελλάδα.

Το site των αγώνων www.tinosrunningexperience.gr ανανεώνεται και την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την παραμονή του 8 th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE , την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 σε ένα χωριό της Τήνου θα πραγματοποιηθεί το pasta party για τους αθλητές και τους συνοδούς τους με ζωντανή μουσική, χορό και φαγητά (μακαρόνια) μαγειρεμένα με παραδοσιακά Τηνιακά προϊόντα. Το pasta party θα ξεκινήσει με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το εργαστήρι του Συλλόγου μας «Σπονδή Τηνίων». Την επόμενη μέρα των αγώνων, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 όποιος από τους αθλητές και τους συνοδούς επιθυμεί, μπορεί να περπατήσει σε μία διαδρομή μέσα από τα μονοπάτια της Τήνου σε συνεργασία πάντα με το Σύλλογο «TINOS OUT DOOR ACTIVITIES» του κ. Μάνθου Πρελορέντζου.

Θα σας ενημερώνουμε τακτικά για τις εξελίξεις της διοργάνωσης.

Εορτή του Αγίου Δωροθέου στη Μεγαλόχαρη Τήνου (ΦΩΤΟ)

Με τη δέουσα λαμπρότητα και την αρμόζουσα εκκλησιαστική τάξη...

Κρούσμα παραεμπορίου στην Τήνο

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, μετά από καταγγελία του...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου Επισκόπου Τύρου εις τον Πανίερο Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΕΟΡΤΙΟΣ ΜΝΗΜΗΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ...

Εορτή λήξης Προσχολικού και Κατωτέρων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου...