Δευτέρα 22 Ιουλίου
31.4 C
Tinos

Τήνος: Οι παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού στον Περιφερειακό δρόμο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με ανακοίνωση της η έπαρχος Τήνου, Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου αναφέρει: 

Οι παρεμβάσεις που έγιναν, από την αρχή της θητείας μου, σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό του Περιφερειακού Δρόμου της πόλης της Τήνου, ήταν και είναι συνεχείς.

Έγινε αρχικά η αποκατάσταση των δικτύων και φωτιστικών σωμάτων στο τμήμα του δρόμου από τη διασταύρωση προς Τριπόταμο μέχρι την κάθοδο προς τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Σε επόμενη φάση έγινε η προμήθεια και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στα υπόλοιπα τμήματα και μάλιστα έγινε μια αρχική προμήθεια και δεύτερη συμπληρωματική.

Διαπιστώθηκε ότι τα φωτιστικά σώματα, στα τμήματα του δρόμου στην περιοχή της Παραγγεριάς, δεν άναβαν, εξαιτίας εκτεταμένων φθορών στο δίκτυο από τρωκτικά, ενώ στο τμήμα του δρόμου από τη διασταύρωση προς Τριπόταμο μέχρι το πρατήριο της BP είχαν ξηλωθεί τα καλώδια.

Έγινε επόμενη εργολαβία για την αλλαγή όλων των υπόλοιπων δικτύων, την αντικατάσταση ιστών που είχαν υποστεί ζημιές από πρόσκρουση οχημάτων και επίσης αντικαταστάθηκαν τα κιβώτια ηλεκτρικής διανομής (Πίλαρ) και οι ηλεκτρικοί πίνακες και τέλος χτες και σήμερα αντικαθίστανται τα υπόλοιπα κατεστραμμένα φωτιστικά σώματα, ενώ θα γίνει και απομάκρυνση κλαδιών.

Εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί, τουλάχιστον άμεσα, να γίνει κάτι ακόμη με τον ηλεκτροφωτισμό του Περιφερειακού Δρόμου της πόλης της Τήνου.

Ο ναυαγός ανοιχτά της Τήνου, η ιστορία του και οι εικόνες της διάσωσης που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Ο ναυαγός διασώθηκε στο Αιγαίο, με τις εικόνες που κόβουν την ανάσα,...

Ολυμπιακός – Χαμός στην Τήνο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια (ΦΩΤΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν χαμό και στην Τήνο...

MyCoast – 35 Καταγγελίες από έναν πολίτη στην Τήνο

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Yπουργείου Οικονομικών, Οδυσσέας Τσάπαλος, μίλησε...