Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
12.4 C
Tinos

Τήνος: Οι παρεμβάσεις ηλεκτροφωτισμού στον Περιφερειακό δρόμο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Με ανακοίνωση της η έπαρχος Τήνου, Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου αναφέρει: 

Οι παρεμβάσεις που έγιναν, από την αρχή της θητείας μου, σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό του Περιφερειακού Δρόμου της πόλης της Τήνου, ήταν και είναι συνεχείς.

Έγινε αρχικά η αποκατάσταση των δικτύων και φωτιστικών σωμάτων στο τμήμα του δρόμου από τη διασταύρωση προς Τριπόταμο μέχρι την κάθοδο προς τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Σε επόμενη φάση έγινε η προμήθεια και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων στα υπόλοιπα τμήματα και μάλιστα έγινε μια αρχική προμήθεια και δεύτερη συμπληρωματική.

Διαπιστώθηκε ότι τα φωτιστικά σώματα, στα τμήματα του δρόμου στην περιοχή της Παραγγεριάς, δεν άναβαν, εξαιτίας εκτεταμένων φθορών στο δίκτυο από τρωκτικά, ενώ στο τμήμα του δρόμου από τη διασταύρωση προς Τριπόταμο μέχρι το πρατήριο της BP είχαν ξηλωθεί τα καλώδια.

Έγινε επόμενη εργολαβία για την αλλαγή όλων των υπόλοιπων δικτύων, την αντικατάσταση ιστών που είχαν υποστεί ζημιές από πρόσκρουση οχημάτων και επίσης αντικαταστάθηκαν τα κιβώτια ηλεκτρικής διανομής (Πίλαρ) και οι ηλεκτρικοί πίνακες και τέλος χτες και σήμερα αντικαθίστανται τα υπόλοιπα κατεστραμμένα φωτιστικά σώματα, ενώ θα γίνει και απομάκρυνση κλαδιών.

Εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί, τουλάχιστον άμεσα, να γίνει κάτι ακόμη με τον ηλεκτροφωτισμό του Περιφερειακού Δρόμου της πόλης της Τήνου.

Περίληψη Διακήρυξης Πλειοδοτικού Διαγωνισμού Μίσθωσης ενός (1) ακινήτου του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς νήσου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ – ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ-ΚΕΑΣ –ΜΗΛΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΕΡΑΣ...

Είμαστε μια οικογένεια – Διανομή τροφίμων στην Ιερά Νήσο Τήνο

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ανακοινώνεται...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...