Παρασκευή 19 Απριλίου
18.1 C
Tinos

Τήνος: Αναβάθμιση δύο παιδικών χαρών

Παραδόθηκαν προς χρήση δύο ακόμη παιδικές χαρές στην Αγία Τριάδα (Γύρλα) και στον Παιδικό Σταθμό, ολοκληρώνοντας τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Τήνου.

Συνολικά την τελευταία τριετία έχουν αναβαθμιστεί τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) παιδικές χαρές, με χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ αλλά και με ίδιους πόρους του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στη Χώρα Τήνου (Παλλάδα, πλατεία Ορλώφ, Μυρτιδιώτισσσα, Παιδικό Σταθμό), στην Αγ. Τριάδα και στους οικισμούς Αρνάδο, Δύο Χωριά, Καλλονή, Μουντάδο, Μυρσίνη, Σκαλάδο, Στενή, Υστέρνια, Μαρλά.

Ο σχεδιασμός της κάθε παιδικής χαράς γίνεται βάσει των προϋποθέσεων που ισχύουν για την πιστοποίηση της. Ειδικότερα, στα συγκεκριμένα σημεία τοποθετήθηκαν, μεταξύ άλλων, σύγχρονα όργανα τα οποία τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Οι διαρκείς παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του δημόσιου χώρου θα συνεχιστούν, ώστε οι μικροί δημότες να απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς σε πιστοποιημένες συνθήκες ασφαλείας. Στόχος μας είναι η αισθητική αναβάθμιση του Δήμου και η δημιουργία χώρων πολιτισμού και αναψυχής, για όλους τους δημότες, αλλά και για τους επισκέπτες μας, για τους οποίους θέλουμε να αποτελούμε πόλο έλξης.

Βραδιά Γαλλικού Κινηματογράφου στην Τήνο

Οι εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας των Δημοτικών Σχολείων κα Μαγνήσαλη...

Προσφορά έκπληξη στη Σχολή Οδηγών του Μανώλη Λαγουρού στην Τήνο

Σούπερ Κλήρωση - Σούπερ ΔώροΜε κάθε νέα εγγραφή στη...

Ευχαριστήριο στο Δήμο Τήνου από τον σύλλογο φίλων Σκλαβοχωριού «Ο Νικόλαος Γύζης»

Ο σύλλογός μας αισθάνεται ως ανάγκη, υποχρέωση και καθήκον...

Ο Ελληνισμός της Ουκρανίας στην Βουλή με πρωτοβουλία του Φίλιππου Φόρτωμα

Ακόμα μία εξαιρετικά σημαντική συνεδρίαση για τον ελληνισμό της...