Τετάρτη 29 Μαΐου
24.1 C
Tinos

Την Τήνο προτείνει για τις διακοπές του 2023 η Hospitality Net

Η Τήνος είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που προτείνεται.

Την Τήνο προτείνει για διακοπές το 2023 η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Hospitality Net. Η διαδικτυακή ιστοσελίδα, η οποία ειδικεύεται για τον κλάδο της φιλοξενίας και είναι μέρος του Δικτύου Hsyndicate, αναφέρει, μεταξύ άλλων, για τη “Μούσα του Αιγαίου”:

“Μόλις μισή ώρα με το φέρι από τη Μύκονο, το αραιοκατοικημένο νησί της Τήνου είναι μια άγρια ​​μαρμαρογλυπτή ομορφιά, καθιστώντας το ένα ήσυχο χτύπημα για όσους θέλουν ναξεφύγουν από τους μεγαλύτερους προορισμούς της Ελλάδας. 

Υπάρχουν χωριά μαρμάρου όπως ο Πύργος, που είναι γνωστός για τους γλύπτες του, αλλά είναι τα εγκαταλειμμένα λατομεία μαρμάρου σε όλο το νησί που είναι τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα. Οι πύργοι της ακατέργαστης πέτρας δημιουργούν ένα μοναδικό γεωλογικό προφίλ και στο λατομείο Κουμελά οι ταξιδιώτες θα βρουν ακόμη και μια φυσική μαρμάρινη πισίνα. 

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το μάρμαρο που θαμπώνει σε αυτό το νησί. Η κουζίνα του νησιού είναι από τις καλύτερες των Κυκλάδων, όπως και τα κρασιά από σταφύλια που καλλιεργούνται με άφθονα ορυκτά από πέτρες και αλάτι”. 

Η Τήνος είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που προτείνεται. Οι υπόλοιποι είναι : Ανατολική ακτή Μαυρίκιος, Νότια ακτή Lombok Ινδονησία, Bad Gastein Αυστρία, Μαυροβούνιο, Maebashi και Κιότο Ιαπωνία. 

Το Hospitality Net είναι ο Νο 1 ταξινομημένος παγκόσμιος ιστότοπος φιλοξενίας που δημοσιεύει άρθρα που βασίζονται σε γνώμες βασισμένες σε B2B τεχνολογίες, τα οποία αποτυπώνουν την ουσία του κλάδου και εκπαιδεύουν τους αναγνώστες του. 

Η πύλη επικεντρώνεται στο να βοηθά τους αναγνώστες παρέχοντας το καλύτερο περιεχόμενο που διατίθεται από ειδικούς του ξενοδοχειακού κλάδου και όπως αναφέρει “είναι επίσης το μέρος για να βρείτε τα τελευταία νέα και ραντεβού από κάθε γωνιά του πλανήτη”. 

Το Hospitality Net διαθέτει την πιο καινοτόμο τεχνολογία έκδοσης και διανομής που διασφαλίζει ότι τα άρθρα θα διαβαστούν από την παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας.

Δείτε το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.hospitalitynet.org/news/4114118.html

Τήνος: Η “Μούσα του Αιγαίου” αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η δυναμική που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια η Τήνοςεπιβεβαιώνεται...