Πέμπτη 18 Απριλίου
18.4 C
Tinos

Συνάντηση των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ με τη διοίκηση και τον προπονητή του ΤΑΚ Περιστεριώνα

Οι ανάγκες του ΤΑΚ Περιστεριώνα και, γενικότερα, των αθλητικών εγκαταστάσεων της Τήνου, καθώς και η λειτουργία του Δήμου σε θέματα αθλητισμού αποτέλεσαν αντικείμενο χθεσινής συνάντησης των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Μπουζαλάκο, τον Αντιπρόεδρο, Πέτρο Σακελλαρόπουλο, την ταμία, Λούκια Πρελορέντζου καθώς και τον προπονητή, Αντώνη Βιδάλη.

Η υποψήφια δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη, ανέπτυξε το πρόγραμμα των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για τις αθλητικές υποδομές, τη στήριξη του ΤΑΚ Περιστεριώνα και γενικότερα των αθλητικών σωματείων, τόσο οικονομικά, όσο και σε εξοπλισμό, αλλά και την αναζήτηση χορηγιών για την ενίσχυση γενικά του αθλητισμού στο νησί μας. Επίσης, ευχαρίστησε την ομάδα για τα καλά της λόγια σχετικά με την ήδη υφιστάμενη συνεργασία, για το καλό των παιδιών του νησιού και του αθλητισμού. «Όλοι οφείλουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό, από οποία θέση και αν βρισκόμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά η Αναστασία Ψάλτη, «τα αθλητικά σωματεία αποτελούν την καρδιά του αθλητισμού και ο Δήμος θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια».

Στη συνάντηση συμμετείχαν από τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, οι Δέσποινα Δαρζέντα, Παναγιώτης Διακογιάννης, Αυγουστίνος Καργαρώτος, Ειρήνη Σανταμούρη και Γιώργος Σκαλκώτος.

Η Δ’ Κυριακή των Νηστειών στη Μεγαλόχαρη Τήνου (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου...

Πρωταθλητής Κυκλάδων ξανά ο Περιστεριώνας Τήνου

Ο Περιστεριώνας Τήνου είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της καλαθοσφαίρισης...

Η Ακολουθία των Δ’ Χαιρετισμών στη Μεγαλόχαρη Τήνου (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και Τήνου...