Πέμπτη 18 Απριλίου
18.4 C
Tinos

Συνάντηση Δήμου Τήνου με τον Πρόεδρο του ΕΟΑΝ για την προώθηση της Ανακύκλωσης στην Τήνο

Την Τρίτη 2 Απριλίου, εκπρόσωποι του Δήμου Τήνου συναντήθηκαν με τον κ Ευάγγελο Καραμίντζιο, Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ), στα γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα. Η συνάντηση εστιάστηκε στην ανάπτυξη στρατηγικών για την προώθηση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ανακύκλωσης του νησιού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διοίκησης και καινοτομίας κ. Εξιλζές Ιωάννης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος κ. Δασύρας Ιγνάτιος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τη σημασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης, συζητήθηκαν δράσεις που μπορούν να αναληφθούν για την ενθάρρυνση της κοινότητας να υιοθετήσει πρακτικές για την ανάπτυξη συγκεκριμένων προγραμμάτων ανακύκλωσης στο νησί μας.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης εξέφρασε την υποστήριξή του για τις πρωτοβουλίες του Δήμου Τήνου και δήλωσε έτοιμος να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Τέλος, συμφωνήθηκε η δημιουργία ενός κοινού πλάνου δράσης για την προώθηση της ανακύκλωσης του νησιού, το οποίο θα υλοποιηθεί σε στενή συνεργασία με τον ΕΟΑΝ και τους κατοίκους της Τήνου.

Έγκριση προμήθειας και εγκατάστασης νέων μονάδων αφαλάτωσης στον Δήμο Τήνου

Μετά από συντονισμένες κινήσεις και αλλεπάλληλες συναντήσεις του Δημάρχου...

Δήμος Τήνου – Επιστολή διαμαρτυρίας για τις τιμές στο ΚΤΕΟ

Επιστολή διαμαρτυρίας από το Δήμο Τήνου προς την επιχείρηση...

Ο Δήμαρχος Τήνου για το Ειρηνοδικείο και τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της δικαιοσύνης

Με μεγάλο σκεπτικισμό υποδεχθήκαμε το σχέδιο νόμου γιακατάργηση του...

Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τήνου και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με γνώμονα την εξέλιξη αλλά και την ενδυνάμωση της...