Τρίτη 23 Ιουλίου
29.8 C
Tinos

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου Π. Κροντηρά και Εντεταλμένου Συμβούλου με τα Αθλητικά Σωματεία του Νησιού

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου και του Εντεταλμένου Συμβούλου για τα Αθλητικά κ. Γιάννη Μέγκουλα , παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου Τήνου κ. Νίκου Σπηλιόπουλου, με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Δημοτική Αρχή παρουσίασε μια πρότασή για νέο κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Σκοπός της πρότασης αυτής είναι η βελτίωση της διαχείρισης και η ενίσχυση της λειτουργικότητας των αθλητικών χώρων, ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες όλων των αθλητών και των αθλητικών σωματείων του νησιού.

Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σχετικά με τον νέο κανονισμό. Η Δημοτική Αρχή τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τα σωματεία για την τελική διαμόρφωση του κανονισμού, και συμφωνήθηκε ότι τα σωματεία καταθέσουν τις προτάσεις τους, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για να συνταχθεί ο κανονισμός με τρόπο που να συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις προτάσεις τους και να διασφαλίσουμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας θα λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Η Δημοτική Αρχή Τήνου ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων για τη συμμετοχή και την εποικοδομητική τους συμβολή στη συνάντηση.

Προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης στη Χώρα της Τήνου

11/07/2024 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της ζημιάς...

Ο Δήμος Τήνου αποχαιρετά τον Βασίλη Σελέντη

Η τοπική μας κοινωνία θρηνεί την απώλεια ενός αγαπητού...

Δήμος Τήνου : Νέα Ψηφιακή Εποχή του Δήμου μας με νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του...

Ο Δήμος Τήνου Δίπλα στη Νεολαία και τον Αθλητισμό

Ο Δήμος Τήνου συνεχίζει να υποστηρίζει δυναμικά τον αθλητισμό...