Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
26.1 C
Tinos

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου Π. Κροντηρά και Εντεταλμένου Συμβούλου με τα Αθλητικά Σωματεία του Νησιού

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου και του Εντεταλμένου Συμβούλου για τα Αθλητικά κ. Γιάννη Μέγκουλα , παρουσία του νομικού συμβούλου του Δήμου Τήνου κ. Νίκου Σπηλιόπουλου, με τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Δημοτική Αρχή παρουσίασε μια πρότασή για νέο κανονισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού. Σκοπός της πρότασης αυτής είναι η βελτίωση της διαχείρισης και η ενίσχυση της λειτουργικότητας των αθλητικών χώρων, ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες όλων των αθλητών και των αθλητικών σωματείων του νησιού.

Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σχετικά με τον νέο κανονισμό. Η Δημοτική Αρχή τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τα σωματεία για την τελική διαμόρφωση του κανονισμού, και συμφωνήθηκε ότι τα σωματεία καταθέσουν τις προτάσεις τους, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση για να συνταχθεί ο κανονισμός με τρόπο που να συμφέρει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε: «Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις προτάσεις τους και να διασφαλίσουμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας θα λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Η Δημοτική Αρχή Τήνου ευχαριστεί θερμά όλους τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων για τη συμμετοχή και την εποικοδομητική τους συμβολή στη συνάντηση.

Διακοπή Ύδρευσης στο Καμάρι Στενής

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ...

Δήμαρχος Τήνου – Δεν “δικαιώνεται” έτσι το παρελθόν

Αγαπητοί συμπολίτες, Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες μια προσπάθεια ορισμένων να...

Κοινή Γνώμη : Η Τήνος σχεδιάζει το μέλλον της

Ξανά σε πρώτο πλάνο περνά ο σχεδιασμός του βιώσιμου...

Υποβολή Αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) για την Περίοδο 2024-2025

Ηλικίες: 5-12 Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά : 6972941797 (Καθημερινές...