Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ο Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κύριο Στυλιανό Πέτσα, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππο Φόρτωμα.

Στόχος της συνάντησης ήταν, αφενός η προώθηση των ήδη κατατεθειμένων χρηματοδοτικών προτάσεων του Δήμου Τήνου, που αφορούν την προμήθεια μίας νέας μονάδας αφαλάτωσης στο νησί λόγω έντονης λειψυδρίας, καθώς και η διερεύνηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για έργα αποκατάστασης ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Σιώτος δήλωσε: «Διεκδικούμε με συνέπεια και επιμονή κάθε χρηματοδότηση που παρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών για να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών μας. Αυτή τη φορά 100.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, αλλά και την αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία. Θα ήθελα να επισημάνω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε διεκδικήσει και διασφαλίσει πλέον των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Φίλιππο Φόρτωμα για τη διαχρονική στήριξη των αιτημάτων μας και τον αναπληρωτή Υπουργό για την ειλικρινή συνεργασία και τη σημαντική του ανταπόκριση στα αιτήματα της τοπικής μας κοινωνίας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για το νησί μας.» Ο αναπληρωτής Υπουργός Στυλιανός Πέτσας σημείωσε: «Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έμπρακτα στηρίζουν τις Κυκλάδες και όλα τα νησιά της πατρίδας για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και εκατομμυρίων επισκεπτών.»

Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για την επίσπευση των συμβάσεων απλής χρήσης αιγιαλού

Παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, για την επίσπευση ολοκλήρωσης των συμβάσεων...

Το Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» στην Βουλή με πρωτοβουλία του Φίλιππου Φόρτωμα

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα,...

Μήνυμα του Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές,  Ξεκινά ένα όμορφο ταξίδι που θα σας οδηγήσει...

Επίσκεψη του Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα σε Γερμανία και Βέλγιο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των...