Δευτέρα 22 Ιουλίου
31.4 C
Tinos

Συμμετοχή Εμπορικού Συλλόγου Τήνου στην πανελλαδική κινητοποίηση την Τετάρτη 22/11

Το νέο καθεστώς φορολόγησης που προτείνεται για τους ελεύθερους επαγγελματίες και η οριζόντια εφαρμογή του είναι ξεκάθαρο ότι θα επηρεάσει την πλειοψηφία των πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης, το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου θεωρεί υποχρέωσή του να στηρίξει τις αποφάσεις της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας) για συμμετοχή στις επικείμενες κινητοποιήσεις της Τετάρτης, 22 Νοεμβρίου 2023.

Οι θέσεις της μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους : «Αρνούμαστε να πληρώνουμε μονίμως την χρόνια αναποτελεσματικότητα και την αδυναμία του Κράτους να εντοπίσει τους πραγματικούς φοροφυγάδες και απαιτούμε να αφήσει ήσυχο ένα κλάδο που εδώ και χρόνια λειτουργεί με ανοιχτές πόρτες, έχοντας πλήρως υιοθετήσει τα POS, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και την ένταξη στο MyData. Στεκόμαστε ενάντια στις απαράδεκτες διατάξεις του σχεδίου νόμου και ζητάμε την πλήρη απόσυρσή του και την έναρξη ευρύτατου διαλόγου για την καταπολέμηση του φαινομένου της φοροδιαφυγής».

Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου αποφάσισε ομόφωνα :

να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22ης Νοεμβρίου 2023 με το κλείσιμο των επιχειρήσεων από τις 11:00 έως και τις 14:00

Η συμμετοχή μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη

Φωτογραφίες 9th Tinos Running Experience Avance 2024 …εν αναμονή

Οι φωτογραφίες από το 9th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE...

Σήμερα το Pasta Party στα Δύο Χωριά

Περιμένουμε τους αθλητές των 21 km, των 10 km...

Εμπορικός Σύλλογος Τήνου – Παράταση εφαρμογής της κάρτας εργασίας

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η Ε.Σ.Ε.Ε. (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου...

Πρόσκληση Ενημέρωσης Επαγγελματιών Τήνου

Ενόψει της έναρξης της θερινής σεζόν, ο Δήμος Τήνου...