Τρίτη 25 Ιουνίου
26.9 C
Tinos

Σύλλογος Βωλάξ: Κοπη Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στην Τήνο

το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00 στην ταβέρνα «ΡΟΚΟΣ», στη ΒΩΛΑΞ

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
Οικονομικό απολογισμό του 2022
Συζήτηση για έργα που έγιναν και λήψη αποφάσεων για διάφορα έργα που πρέπει να ξεκινήσουν ή να ολοκληρωθούν μέσα στο 2023.
Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά, Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας


Ο σύλλογός μας είχε πάντα ως σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο χωριό, την προσήλωση σε έργα κοινής ωφελείας με την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής, ηθικής και υλικής, προς αυτή την κατεύθυνση, την προαγωγή των γενικότερων συμφερόντων του οικισμού και κατ’ επέκταση, της Τήνου. Επιδίωξή του ήταν —και είναι— η διάσωση και ανάδειξη της ιστορίας του χωριού, η διατήρηση και η προάσπιση της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας του και η αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου της Βωλάξ.

Η θητεία του Δ.Σ. του συλλόγου λήγει την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου και επομένως πρέπει να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Απευθύνουμε πρόσκληση για ελεύθερη συμμετοχή προσώπων, όχι πλέον για την αντικειμενικότητα και την πολυφωνία στις απόψεις και τις προτάσεις του Δ.Σ., αλλά για να συνεχίσει να υφίσταται!

Δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, εποχή που παρατηρείται σχετική αδυναμία συμμετοχής —επαγγελματικές δυσκολίες, οικογενειακές υποχρεώσεις, ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Παρ΄ όλα αυτά, είναι απαραίτητη η συμμετοχή νέων υποψηφίων, ειδικότερα μονίμων κατοίκων Τήνου, για την ύπαρξη και εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου.

Είναι αναγκαίο να μπορούμε σε τακτά διαστήματα να βρισκόμαστε όσοι αγαπάμε το χωριό, να κουβεντιάζουμε ό,τι μπορεί να μας απασχολεί, να βρίσκουμε λύσεις, να κάνουμε αστεία πίνοντας ρακάκι ή καφεδάκι, να δουλεύουμε για την ευημερία του χωριού μας και να κρατάμε επαφή.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους με χαρά στην εκδήλωσή μας.

Συμμετέχοντας συλλογικά ενδυναμώνουμε και συμβάλλουμε στην επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου.

Να σημειωθεί πως μέλη του συλλόγου, τα οποία για διαφόρους λόγους δεν είχαν μπορέσει να παραβρεθούν σε προηγούμενες εκδηλώσεις του συλλόγου, καθώς και νέα μέλη που θέλουν να εγγραφούν, θα επιβαρυνθούν μόνο με την ετήσια συνδρομή του 2023.

Τέλος, Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και είθε ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και ευημερία για τις οικογένειές μας και κάθε έναν προσωπικά.

Με εκτίμηση,
Το Δ. Σ. Συλλόγου «Η Βωλάξ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βωλάξ Τήνου σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2024 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βωλάξ σας προσκαλεί στην...

Η Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ σε Φαλατάδο, Βωλάξ και Αγάπη

Φαλατάδος Η υποψήφια Δήμαρχος Τήνου, Αναστασία Ψάλτη και οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ...

Στη Βωλάξ, στο πανηγύρι της Παναγίας

Παραδοσιακοί και ευλαβείς οι Τηνιακοί γιορτάζουν με σεβασμό και...

Ανακοίνωση του συλλόγου Βωλάξ για το πρόβλημα του καθαρισμού κεντρικών δρόμων

Το πρόβλημα του καθαρισμού κεντρικών δρόμων από την άναρχη...