Τρίτη 23 Ιουλίου
29.8 C
Tinos

Σύμπνοια απόψεων και θέσεων του Παναγιώτη Κροντηρά με τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Τήνου

Με τη Διοίκηση και Μέλη του Συλλόγου  τουριστικών καταλυμάτων  Τήνου  συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος  Παναγιωτης Κροντηράς  και στελέχη της «Επιλογής  Ευθύνης ». Στο  περιθώριο της συνάντησης καταγράφηκε μια σημαντική θεσμική συνεργασία στη διάρκεια της οποίας  συζητήθηκαν ρεαλιστικές και ωφέλιμες ιδέες και προτάσεις που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Δήμου!

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που αυτή η κατηγορία τουριστικών καταλυμάτων φέρει για τη διαμόρφωση του ντόπιου τουριστικού προϊόντος και τον πολυδιάστατο αναπτυξιακό χαρακτήρα του Δήμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιωτης Κροντηράς και οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, άκουσαν προσεκτικά τις ανησυχίες τους, τα αιτήματα για την προστασία του κλάδου τους, αλλά και τις προτάσεις τους για την τουριστική επιμήκυνση στο νησί της Τήνου.

Μέσα από τη συζήτηση και τον διάλογο, αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο η ανάγκη που έχει ο τόπος μας και ο τουρισμός για ένα σχέδιο με όραμα, που θα οδηγήσει το νησί μας στη θέση που του αξίζει!

Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε η συναντίληψη στις βασικές αρχές και επιδιώξεις για την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη,  του Συλλόγου Καταλυμάτων με το σχεδιασμό του Επικεφαλής και των μελών  της Επιλογής  Ευθύνης για τον Τουρισμό στο νησι κι επιβεβαιώθηκε η πρόθεση παραγωγικής συνέργειας τους,  με σταθερό στόχο την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη προς όφελος της οικονομίας, της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος του τόπου μας.

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπισκόπο Jan...

Δήμαρχος Τήνου – Πρέπει να δοθούν και θεσμικά κίνητρα στους ιατρούς για να έρχονται στα νησιά

Για την Κυκλαδική,Του Λάμπρου Δεμερτζή Παναγιώτης Κροντηράς, Δήμαρχος Τήνου: Πρέπει...

Η εκπομπή “Τα εν Δήμω” της ΕΡΤ με καλεσμένο το Δήμαρχο Τήνου (video)

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δράσεις της αλλά και τα...

Δήμαρχος Τήνου – Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σηκώσουμε και νέα τρόπαια!

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ...