Τρίτη 25 Ιουνίου
27.1 C
Tinos

Στον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο ο Παναγιώτης Κροντηράς – Δήμαρχος Τήνου

Ο Δήμαρχος Τήνου ΠαναγιώτηςΚροντηράς, συναντήθηκε για μια ακόμη φορά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα στο γραφείο του Υπουργού. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για μια ακομη φορά τον Υπουργό για την έγκριση χρηματοδότησης 4εκ ευρώ νέου εργοστασίου αφαλάτωσης στο νησί.

Ο κ.Κροντηράς επισήμανε στον κ. Λιβάνιο την ανάγκη επίλυσης κάποιων χρονιζόντων προβλημάτων αλλά και μιας ρεαλιστικής στοχοθεσίας που θα επιτρέψει στο Δήμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και των αναγκών των δημοτών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, με έμφαση στις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί από εκκρεμότητες της προηγούμενης Διοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κροντηράς έθεσε με αγωνία στον Υπουργό το ζήτημα βιώσιμης λύσης για το Σφαγείο _ Ελαιοτριβείο της Τήνου αλλά και την εξέταση τυχόν αίτησης θεραπείας από το δυσβάσταχτο πρόστιμο των 200 χιλιάδων ευρώ που έχει επιβληθεί στο Δήμο και αφορά την δημοσιονομικη διόρθωση , μετά τον τακτικό έλεγχο της χρήσης 2021.
Στο περιθώριο της συνάντησης εργασίας ο κ Λιβάνιος , «άναψε το πράσινο φως» για την άμεση πρόσληψη ατόμων, έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε μόνιμο προσωπικό, στο Δήμο Τήνου!

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και της καλής σχέσης που έχει αναπτυχθεί, προσκάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί το Δήμο Τήνου το προσεχές διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δέσμευση των δύο πλευρών, είναι ότι η καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο Τήνου και το Υπουργείο Εσωτερικών θα συνεχιστεί και στο μέλλον, με τον κ. Λιβάνιο μάλιστα να αναφέρει ότι η πόρτα του γραφείου του είναι πάντα ανοικτή, προκειμένου να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα μπορεί, ώστε αυτό να επιλυθεί.

Η Γιορτή της Αγκινάρας στην Κώμη της Τήνου

Ένα έθιμο άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση του νησιού...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νήσο Τήνο

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών επισκευής του οδοστρώματος...

Μήνυμα Δήμου Τήνου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Σήμερα τιμούμε τους εθελοντές αιμοδότες που με την πράξη...

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη της Τήνου

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω ζημιάς στο  κεντρικό δίκτυο θα...