Πέμπτη 13 Ιουνίου
32.2 C
Tinos

Στον αγιασμό της Σχολής Καλών Τεχνών ο Παναγιώτης Κροντηράς

Στον αγιασμό του Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου βρέθηκε ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης και νεοεκλεγής Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς . Το Διδακτικό και διοικητικό προσωπικό της Σχολής καθώς και οι σπουδαστές της σχολής υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θερμά τον κ.Κροντηρά ο οποίος σε όλους τους τόνους υπογράμμισε πως θα σταθεί αρωγός και μόνιμος συμπαραστάτης στις ανάγκες της Σχολής καθ ‘ όλη την διάρκεια της θητείας του.

Πρώτο μέλημα του νέου Δημάρχου σε ότι έχει να κάνει με την λειτουργία της Σχολής είναι η επέκταση και αναβάθμιση του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου και η  αναβάθμιση της οικίας του Γιαννούλη Χαλεπά, με χρηματοδότηση του έργου από το Ταμείο Ανάκαμψης, με προϋπολογισμό 13.512.786 ευρώ και χρόνο ολοκλήρωσης έως το τέλος του 2025. 

Ο νέος  Δήμαρχος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο και την προσφορά του διευθυντή της Σχολής και δεσμεύτηκε πως  θα αγωνιστεί με οποίες δυνάμεις διαθέτει για τη διατήρηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τήνου, Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς».

Η εκπομπή “Τα εν Δήμω” της ΕΡΤ με καλεσμένο το Δήμαρχο Τήνου (video)

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δράσεις της αλλά και τα...

Δήμαρχος Τήνου – Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σηκώσουμε και νέα τρόπαια!

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ...

Ο Δήμαρχος Τήνου στην εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά

Σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του εορτασμού του Ευαγγελισμού,...