Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Στην Έπαρχο Τήνου ο Παναγιώτης Κροντηράς με πρόσκληση για τα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου!

Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε σήμερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς με την Έπαρχο Τήνου και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας& Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων κ. Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου.

Σε πολύ καλό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, για την πολιτική κατάσταση και το αυτοδιοικητικό τους όραμα για την ανάπτυξη του νησιού.
Ο κ. Κροντηράς συνομίλησε με την κ. Δεληγιάννη για ώρα γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και υποσχέθηκε απεριόριστη στήριξη στην προσπάθεια που θα καταβάλει ως αυριανός δήμαρχος Τήνου, με τους συνεργάτες του, για να τα επιλύσει και να κάνει πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη όλου του νησιού χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης” συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του προσήλθε με πρόσκληση ανά χείρας, την οποία παρέδωσε στην Έπαρχο και φυσικά αφορούσε τα αποψινα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου – παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Ο κ. Κροντηράς εξήρε το γεγονός οτι η ιδια εργάζεται σιωπηρά και αθόρυβα για το καλό του νησιού μας, ενώ ταυτόχρονα αφουγκράζεται την κοινωνία και τα προβλήματα του Δήμου με πόρτα πάντα ανοιχτή σε όλους τους πολίτες μακριά από κόμματα και χρώματα.

Υπάρχουν εξάλλου πολλά παραδείγματα όπου η Έπαρχος έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τα σοβαρά προβλήματα που αναζητούσαν λύσεις στο Δήμο της Τήνου. Στο περιθώριο της σημερινής του συνάντησης ο κ. Κροντηράς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις και με υπαλλήλους του Επαρχείου .

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας Κατώτερων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –...

Την αγιοβασιλόπιτα στο Λιμεναρχείο Τήνου ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Παρουσία του Διοικητού της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ, του Λιμενάρχου και...