Σάββατο 22 Ιουνίου
26.6 C
Tinos

Στην Έπαρχο Τήνου ο Παναγιώτης Κροντηράς με πρόσκληση για τα σημερινά εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου!

Σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε σήμερα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς με την Έπαρχο Τήνου και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας& Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων κ. Νατάσα Δεληγιάννη Άσπρου.

Σε πολύ καλό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, για την πολιτική κατάσταση και το αυτοδιοικητικό τους όραμα για την ανάπτυξη του νησιού.
Ο κ. Κροντηράς συνομίλησε με την κ. Δεληγιάννη για ώρα γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί και υποσχέθηκε απεριόριστη στήριξη στην προσπάθεια που θα καταβάλει ως αυριανός δήμαρχος Τήνου, με τους συνεργάτες του, για να τα επιλύσει και να κάνει πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη όλου του νησιού χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης” συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του προσήλθε με πρόσκληση ανά χείρας, την οποία παρέδωσε στην Έπαρχο και φυσικά αφορούσε τα αποψινα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου – παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Ο κ. Κροντηράς εξήρε το γεγονός οτι η ιδια εργάζεται σιωπηρά και αθόρυβα για το καλό του νησιού μας, ενώ ταυτόχρονα αφουγκράζεται την κοινωνία και τα προβλήματα του Δήμου με πόρτα πάντα ανοιχτή σε όλους τους πολίτες μακριά από κόμματα και χρώματα.

Υπάρχουν εξάλλου πολλά παραδείγματα όπου η Έπαρχος έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τα σοβαρά προβλήματα που αναζητούσαν λύσεις στο Δήμο της Τήνου. Στο περιθώριο της σημερινής του συνάντησης ο κ. Κροντηράς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις και με υπαλλήλους του Επαρχείου .

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Φαλατάδου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣΦΑΛΑΤΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Γύρλας Τήνου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΓΥΡΛΑΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των...

Ο Πύργος της Τήνου τίμησε τον ευπατρίδη Ιωάννη Ρήγο-Πανορμίτη

Στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πύργου Τήνου, ιερούργησε σήμερα...

H Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ....