Δευτέρα 22 Ιουλίου
31.4 C
Tinos

Σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης για τη νίκη η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης”

Με ενθουσιασμό και σε κλίμα ενότητας η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων του συνδυασμού μας «Επιλογή Ευθύνης » με υποψήφιο Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του συνδυασμού μας και καταγράφηκε η θέληση όλων τους, να αγωνιστούν για την Τήνο μαζί με την βεβαιότητά για την νίκη του συνδυασμού στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου. Στη διάρκεια της συνάντησης κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός, η ενότητα και η αισιοδοξία για τον τελικό στόχο, την αλλαγή και την μετάβαση σε μια νέα εποχή για το νησί.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης  ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κροντηράς  ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκριση τους στον κοινό αγώνα. Στην συνέχεια έγινε αναλυτική ενημέρωση για την στρατηγική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός “Επιλογή Ευθύνης” μέχρι τις εκλογές, καθώς και για τις βασικές τεχνικές προβλέψεις της προεκλογικής περιόδου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιωτης Κροντηράς καλωσόρισε όλους τους υποψηφίους, εξέφρασε την χαρα και την ικανοποιηση του για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο   το οποίο χαρακτήρισε  ψηφοδέλτιο νίκης και ανέφερε σχετικά “Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που ο συνδυασμός μας οικοδομήθηκε με πρόσωπα ικανά και δημιουργικά, με επιστήμονες, με ανθρώπους της αγοράς και της παραγωγής, με νέους ανθρώπους, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες και αγαπούν το τόπο μας και ενισχύουν την μεγάλη προσπάθεια μας ώστε  να καταστήσουμε τον Δήμο μας πρότυπο και όλοι μαζί να δώσουμε στα παιδιά μας όραμα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον

Επίσης ο κ. Κροντηράς αφού επανέλαβε τις ευχαριστίες του στους νέους υποψηφίους, έκανε ξεχωριστή αναφορα και στους παλιούς συνοδοιπόρους του για την σταθερή εμπιστοσύνη  που δείχνουν στο προσωπο του . Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το στίγμα της παράταξης  της «Επιλογής  Ευθύνης » στο χθες, στο τώρα, αλλά και στο αύριο καθώς και  το όραμα και τους στόχους του συνδυασμού για την επόμενη θητεία που θα καταστήσουν το Δήμο Τήνου ένα Δήμο πρότυπο αλλά με ανοιχτές πόρτες για όλους τους πολίτες.