Παρασκευή 17 Μαΐου
22.2 C
Tinos

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η κοπή πίτας του Συλλόγου Μαρλά-Μαμάδου Τήνου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στις 21/1/2024 στο κτήριο της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων με την παρουσία αρκετών μελών, παρ’ όλου τα δυσμενή καιρικά φαινόμενο, ( πολικό ψύχος ) ήρθαν να στηρίξουν την προσπάθεια που καταβάλει το Δ.Σ. για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων των χωριών μας, την προστασία των ηθών και εθίμων, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς το τόπου μας !!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνελευση, καθώς και την Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Τήνου και επικεφαλή της παράταξης Αλλάζουμε κ. Ψάλτη Αναστασία, τον Πρόεδρο της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων κ. Σκαρή Μανώλη, μαζί μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κοντονοκολάου Μιχ., Χαλάς Πέτρο, Καγιώργη Μιχάλη, του Ιστορικού Σωματείου, την Πρόεδρο του Συλλόγου και Πρόεδρο της Κοινότητας Υστερνίων κ. Δασύρα Φραντζέσκα, την Πρόεδρο του Συλλόγου Τριποτάμου κ. Έλενα Γκερέκου, τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βεναρδιανών κ. Βαλάκα Λάζαρο και τον Ταμία κ. Παλαμάρη Γιώργο, τον τ. Πρόεδρο του Συλλόγου Καρυάς κ. Ποτηρη Ματθαίο, τον αγαπητό σε όλους μας Ερευνητή – Ιστορικό κ. Δανούση Κώστα, τον Βουλευτή Κυκλάδων και συμπατριώτη μας κ. Φόρτωμα Φίλιππα, για την παρουσία τους !!!

Επίσης ευχαριστούμε, τον Πάτερ Αλέξανδρο Δερμιτζόπουλο, μέλος του Συλλόγου μας, που προσήλθε και εφέτος κοντά μας, για να Ευλογήσει την προτωχρονιατικη πίτα του Συλλόγου, τον κ. Γαίτη Γεωργό και την δ/δα Γαίτη Παναγιώτα – Ελένη για την ανιδιοτελή όμορφη παραδοσιακή νησιώτικη μουσική τους που μας πρόσφεραν στο Τηνιακό Καφενείο !!!

Επιλογή Ευθύνης – Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα χωριά Πλατιά, Βεναρδάδος ,Μαρλάς, Πάνορμος

Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα χωριά. Σήμερα! Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου...

Προγράμματα εορτασμού Αγίων Αναργύρων | Αρνάδο, Μουντάδο, Μαρλά

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων Χριστιανών τηςιεράς...

Χορευτικό Συλλόγου Μαρλά – Μαμάδου : Παρουσίαση χορών Αιγαίου στο ανοιχτό θέατρο Κολωνού

Το κείμενο και τις φωτογραφίες τις αλιεύσαμε από τη...