Σάββατο 25 Μαΐου
19.8 C
Tinos

Πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ στην Τήνο – Δείτε τη σειρά κατάταξης των αθλητών

Λήξη Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ Ενηλίκων Τήνου-2024

    Πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 η τελική φάση του Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ενηλίκων Τήνου που διοργάνωσε η ομάδα του Α. Ο. Ποσειδώνα Τήνου. Πρόκειται για το πρωτάθλημα που είχε ξεκινήσει τονπερασμένο Ιανουάριο και στο οποίο συμμετείχαν 35 άνδρες. Όλοι οι αγώνες έγιναν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων της Τήνου. Οι αγώνες της τελικής φάσης περιελάμβαναν αναμετρήσεις για τις τέσσερεις πρώτες θέσεις καθώς και για τις επόμενες εννέαθέσεις με βαθμολογική σειρά κατάταξης.
   Ευχαριστίες στα ψηφιακά Μέσα ενημέρωσης: Tinos Today &. Tinos newsγια τη ψηφιακή ζωντανή μετάδοση των Ημιτελικών &. Τελικών αγώνων, στους χορηγούς: κατάστημα «Βασιλάς-Ενοικιαζόμενα moto» &. «Ορφανός Casa» καθώς και στον κ. Βιδάλη Νέστορα που είχε τη φροντίδα της ψηφιακής παρουσίασης. 
    Το Τουρνουά έδωσε την ευκαιρία σε μεγαλύτερους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν σε αγώνες και να χαρούν τις εμπειρίες και τη δράση που χαρίζει το Πινγκ-Πονγκ. Παράλληλα συνέβαλΛε και στη διάδοση και προβολή του αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε όσους αναζητούν το πρωτότυπο και το διαφορετικό στο χώρο του αθλητισμού.
  Ύστερα από τους αγώνες η σειρά κατάταξης των αθλητών διαμορφώθηκε ως εξής:      
1)Ορφανός Δημήτριος
2)Δεληγιάννης Γεώργιος
3)Νέλος Νικόλαος
4)Βασιλάς Ιωάννης
5)Καντάνης Μάριος
6)Ιωάννου Δημήτριος
7)Παρασκευάς Δημήτριος
8)Μισέντος Αθανάσιος
9)Τριανταφυλλόπουλος Λουκάς
10)Περιάλης Γεώργιος
11)Βιδάλης Αντώνιος
12)Τζανουλίνος Γεώργιος
13)Κούρτης Ιωάννης

 

Εκ του τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 
του Α.Ο. Ποσειδώνα Τήνου