Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Πάσχα στην Τήνο: Τα 11 νησιά που θα «βουλιάξουν» από κόσμο, μάχη για ένα δωμάτιο -Οι τιμές 

«Ανάσταση» για τον τουρισμό το φετινό Πάσχα, με τις προ-κρατήσεις να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, άνω του 80%, που προδιαγράφουν το άνοιγμα μιας εξαιρετικής σεζόν.

«Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, πολλοί συμπολίτες μας φαίνεται να κινήθηκαν σύντομα και να προγραμμάτισαν τις διακοπές τις ημέρες του Πάσχα και κυρίως για το χρονικό διάστημα 14/4 – 16/4. Οι προ-κρατήσεις για ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, κατάλληλα για οικογένεια, καταγράφονται σε υψηλά ποσοστά ιδιαίτερα στη νησιωτική αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα», αναφέρει ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E- Real Estates.

Νησιωτικοί προορισμοί

Τήνος

Το ποσοστό προκρατήσεων για το τριήμερο 14/4 – 16/4 αγγίζει το 54%. Το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 226€ έως 880€.

Ύδρα – Σπέτσες

Τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού, Ύδρα και Σπέτσες, καταγράφουν προ-κρατήσεις 78% και 60% αντίστοιχα για το τριήμερο του Πάσχα. Το κόστος μίσθωσης στην Ύδρα κυμαίνεται από 441€ έως 1.300€ για 3 διανυκτερεύσεις, ενώ στις Σπέτσες από 364€ έως 1.600€.

Σύρος (Ερμούπολη)

Η διαθεσιμότητα στη Σύρο για το τριήμερο της Μ. Παρασκευής και αναχώρηση Δευτέρα του Πάσχα σε ακίνητα (αυτοτελή διαμερίσματα ή και κατοικίες) είναι ικανοποιητική τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το ποσοστό προ-κρατήσεων κυμαίνεται στο 63% και το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 247€ έως 893€.

Πάτμος

Η Πάτμος, το «νησί της Αποκάλυψης», καταγράφει προ-κρατήσεις στο 68%, με το κόστος μίσθωσης να κυμαίνεται από 280€ έως 740€ για κατοικίες 50-90 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια (Υ/Δ).

Σκιάθος

Στη Σκιάθο το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 52%, ενώ η διαθεσιμότητα είναι ικανοποιητική. Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 241€ έως 635€ για κατοικίες 50-80 τ.μ. στην πόλη.

Σκόπελος

Οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο του Πάσχα αγγίζουν το 55%. Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις για μια συμβατική κατοικία ξεκινά από 241€.

Αίγινα

Στην Αίγινα η δυναμικότητα των ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι 264 ακίνητα στην πλατφόρμα Airbnb. Οι προ-κρατήσεις αγγίζουν τo 65% και το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 247€ έως 670€.

Οι τιμές και οι προ-κρατήσεις στα δημοφιλή νησιά για το Πάσχα

Πηγή: iefimerida.gr

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας Κατώτερων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –...

Την αγιοβασιλόπιτα στο Λιμεναρχείο Τήνου ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Παρουσία του Διοικητού της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ, του Λιμενάρχου και...