Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
18.1 C
Tinos

Παρουσία των «Αλλάζουμε» στη Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

Οι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ παρευρεθήκαμε την Τετάρτη 5/4, μετά από πρόσκληση στη Γενική Συνέλευση του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.

Προσκληθήκαμε ως παράταξη, για να ακούσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα εκ των πιο δραστήριων συλλογικών οργάνων του νησιού.
Ειδικότερα, οι εισηγητές εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για το γεγονός ότι ουδείς ασχολείται με τις αγωνίες και τα υπάρχοντα προβλήματα των καταστηματαρχών του νησιού, κάτι το οποίο πιστοποιήθηκε περίτρανα και από την πλήρη απουσία εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής.

Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, κ. Μαρίνος Σουράνης μιλώντας στη Γενική Συνέλευση αναφέρθηκε στο θέμα της ήπιας και βιώσιμης ανάπτυξης, το οποίο απασχολεί έντονα όχι μόνο τα μέλη του Συλλόγου, αλλά των δημοτών μας στο νησί.

Όπως, είπε ο κ. Σουράνης «Η επίλυση της πλειονότητας των προβλημάτων που ταλανίζουν τους καταστηματάρχες του νησιού είναι αναγκαία. Είναι απαραίτητο όμως να αποκτήσει η Τήνος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές μια ενεργή Δημοτική Αρχή η οποία θα έχει το ενδιαφέρον, την όρεξη, την πολιτική βούληση, τη διάθεση συνεργασίας αλλά και τη δυνατότητα αξιοποίησης όλων εκείνων των εργαλείων που θα βοηθήσουν το νησί μας να ΑΛΛΑΞΕΙ και σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε δίπλα σας.

Είμαστε μαζί σας για να κερδίσετε όλα όσα η Τήνος μας αξίζει να έχει αλλά και όσα αξίζουν όλοι όσοι κατοικούν και επισκέπτονται το νησί μας».
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του ΔΣ για την πρόσκληση και δηλώνουμε ότι οι
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ θα είμαστε δίπλα τους για στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια όλων των επαγγελματιών του Συλλόγου ώστε η Τήνος μας να κερδίσει τον χρόνο που χάθηκε και να κάνει το άλμα στο μέλλον.

Κοπή πίτας για το χορευτικό του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

Το εργαστήρι παραδοσιακών χορών «ΣΠΟΝΔΗ ΤΗΝΙΩΝ» του Εμποροεπαγγελματικού &...

9th Tinos Running Experience Avance 2024

Οι προετοιμασίες για το 9th TINOS RUNNING EXPERIENCE AVANCE...

Χειμερινές εκπτώσεις για τα εμπορικά καταστήματα στην Τήνο

ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 Τα μέλη του...

Διαβάστε το νέο φορολογικό σύστημα Ελεύθερων Επαγγελματιών – Εμπορικός Σύλλογος Τήνου

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,Σας επισυνάπτουμε ενημερωτικό οδηγό της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία...