Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Π. Κροντηράς: “Πάμε για μια μεγάλη νίκη – Η Τήνος μίλησε καθαρά και δυνατά!” (ΦΩΤΟ)

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και παθιασμένο πλήθος πολιτών του νησιού που γέμισαν ασφυκτικά τον εξωτερικό χώρο μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης ” και έστειλαν ένα «εκκωφαντικό» μήνυμα για αλλαγή στο Δήμο Τήνου, ο υποψήφιος
Δήμαρχος Παναγιωτης Κροντηράς έδωσε το «σάλπισμα» της νίκης στις 8 Οκτωβρίου. Ειδικότερα, στη διπλή εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης » κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός και το πάθος, σε μια ογκώδη συγκέντρωση που «ταράζει τα νερά» της προεκλογικής περιόδου στο Δήμο Τήνου.


Εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών ο Παναγιώτης Κροντηράς έδωσε το «έναυσμα» για μια «μεγάλη νίκη», όπως είπε.


“Ηρθε η ώρα να βγούμε από την παρακμή και τη στασιμότητα που μας φθείρει και να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν Δήμο που τους αξίζει. Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει τα μεγάλα συγκριτικά και μοναδικά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή διοίκησε χωρίς όραμα, οργάνωση και σχεδιασμό για την περιοχή. Η παράταξή μας θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να αλλάξει η εικόνα του Δήμου άρδην, με νέα σύγχρονη κουλτούρα διοίκησης, οργάνωση των υπηρεσιών, δημιουργία κοινωνικών δομών και ολοκλήρωση σημαντικών έργων, που επί χρόνια έμειναν στα συρτάρια όπως μένουν στα συρτάρια και άλλες υποθέσεις και πορίσματα που πρέπει οι Τηνιακοι να γνωρίζουν” τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού.

«Σκιαγραφώντας» τις βασικές Αρχές του ίδιου, αλλά και του Συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης », αναφέρθηκε στην «ενότητα» την «ανιδιοτέλεια και την «εντιμότητα», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν μας κρατάει κανένας, δεν φοβόμαστε κανέναν. Δύναμή μας είναι ο λαός της Τήνου και το λαό αυτό τον κοιτάμε στα μάτια! Γιατί έτσι έχουμε μάθει».

Λίγο πριν την παρουσίαση των υποψηφίων καταχειροκροτούμενος ο κ. Κροντηράς μιλώντας από καρδιάς τόνισε:

“Επιτέλους, ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Δημαρχείου για όλους τους Δημοτες και να συστρατεύσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας.

Θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές του Οκτωβρίου όχι για να γίνουμε απλοί διαχειριστές, αλλά για να αλλάξουμε τον Δήμο Τήνου και να τον καταστήσουμε ισχυρό και πρωταγωνιστή όχι μόνο στις Κυκλάδες αλλά σε ολόκληρο το νησιωτικό χάρτη της χώρας .

Πριν την παρουσίαση του συνδυασμού μας που πραγματικά είμαι περήφανος, δεν θα σας πω τι θα κάνω, ως Δήμαρχος. Θα σας πω τι δεν θα κάνω! Δεν θα υποσχεθώ πράγματα ανέφικτα με σκοπό την εκλογή μου. Δεν θα θεωρήσω την εκλογή μου αξίωμα, αλλά μέσο προσφοράς. Δεν θα εκμεταλλευτώ την θέση του Δημάρχου ,για να παρακάμψω θεσμούς και νόμους. Δεν θα
κάνω υποχωρήσεις σε συμφέροντα με σκοπό την επανεκλογή μου. Δεν θα χρησιμοποιήσω τα όνειρα και την ανάγκη για επαγγελματική αποκατάσταση νέων ανθρώπων για μερικές ψήφους. Δεν θα κάνω διακρίσεις και αποκλεισμούς στους δημότες μας. Δεν θα καβαλήσω το καλάμι της εξουσίας. Δεν θα αγνοώ , δεν θα υποτιμώ τους συνεργάτες μου. Αλλά θα σέβομαι τις προτάσεις τους. θα συμπαραστέκομαι στο έργο τους. Και τέλος δεν θα ξεχάσω όλους εσάς που με στηρίξατε με την εμπιστοσύνη σας. Η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους δημότες. Για όλους εσάς

Σήμερα είμαστε εμείς εδώ για να φωνάξουμε ότι φτάνει πια”
Με φόντο την πλατεία Παλλάδας ο Παναγιώτης Κροντηράς δεσμεύτηκε πως θα πάει το νησί στη θέση που του αξίζει, για να καταλήξει, δίνοντας το «σύνθημα» για «μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή. ” Είμαστε η ήρεμη δύναμη που έρχεται με γνώση, με εμπειρία και με όραμα για να
δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική.

Κοινός μας στόχος είναι η αλλαγή στη διοίκηση της πόλης. Και θα τον πετύχουμε. Το ψηφοδέλτιό μας είναι ψηφοδέλτιο νίκης. Η νίκη θα είναι μεγάλη και καθαρή από την πρώτη Κυριακή ” υπογράμμισε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης”.

Στην επομπή Κοινωνία Ώρα Mega για τον Τουρισμό ο Γιάννης Εξιλζές [Βίντεο]

Με τον υδράργυρο να χτυπάει «κόκκινο» την στιγμή που...

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 26 και 28 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες την 10/07/2024, Στελέχη του...

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη θάλασσα, στο ACTION24

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη...

Αφιέρωμα στους «φυσικούς θησαυρούς της Τήνου και της Σύρου» από το γαλλικό περιοδικό Désirs de Voyages

Εκτενές αφιέρωμα σε 13 νησιά των Κυκλάδων φιλοξενεί το δημοφιλέστερο περιοδικό στη Γαλλία...