Τετάρτη 29 Μαΐου
25.8 C
Tinos

Π. Κροντηράς: “Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για κάθε υπάλληλο του Δήμου”

To ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Τήνου που αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς.

Ως συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης», πιστεύουμε ότι η υποστελέχωση, λόγω δραματικού περιορισμού των προσλήψεων, για όσους γνωρίζουν πραγματικά το Δήμο εκ των έσω, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στο Δήμο στα όρια των αντοχών τους. Οι εναπομείναντες υπάλληλοι με φιλότιμο υπερβαίνουν εαυτούς, στην πλειοψηφία τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος – επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης » με μέλη του συνδυασμού του, για αρκετή ωρα ακουσε τους εργαζόμενους του Δήμου ,κατέγραψε και συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η νέα δημοτική αρχή, που θα συγκροτείται στην Πράξη από νέους ανθρώπους, θα έχει σίγουρα μια νέα προσέγγιση αποκαθιστώντας πιθανές αδικίες, βελτιώνοντας τις συνθήκες της καθημερινότητας και της εργασίας, στο μέτρο του εφικτού.

“Οι ανάγκες των εργαζομένων θα αντιμετωπίζονται μέσα από διαρκή επαφή και συνεργασία. Οι υπάλληλοι του Δήμου από την ανάληψη των καθηκόντων μας θα αντιμετωπιζονται ως συνεργάτες μας και μόνο!
Η πόρτα του γραφείου του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για το σωματείο αλλά και καθέναν από τους εργαζόμενους” τόνισε ο κ. Κροντηράς μετά την συνάντηση!

Ιερά Αποδημία της Ι.Μ. Καλαβρύτων στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

Υπό τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε...

Επίσκεψη του Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα σε Γερμανία και Βέλγιο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των...

Ελλάδα: Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές σε πανελλήνιο επίπεδο, στη Τήνο στο 65%

Eντυπωσιακή είναι η μείωση της βροχόπτωσης στην Ελλάδα κατά...

Η Τήνος στα 5 νησιά που θα γεμίσουν του Αγίου Πνεύματος

Αν είσαι σε διαδικασία που ψάχνεις να πας κάπου...