Σάββατο 27 Ιουλίου
28.8 C
Tinos

Π. Κροντηράς: “Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για κάθε υπάλληλο του Δήμου”

To ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Τήνου που αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς.

Ως συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης», πιστεύουμε ότι η υποστελέχωση, λόγω δραματικού περιορισμού των προσλήψεων, για όσους γνωρίζουν πραγματικά το Δήμο εκ των έσω, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στο Δήμο στα όρια των αντοχών τους. Οι εναπομείναντες υπάλληλοι με φιλότιμο υπερβαίνουν εαυτούς, στην πλειοψηφία τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος – επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης » με μέλη του συνδυασμού του, για αρκετή ωρα ακουσε τους εργαζόμενους του Δήμου ,κατέγραψε και συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η νέα δημοτική αρχή, που θα συγκροτείται στην Πράξη από νέους ανθρώπους, θα έχει σίγουρα μια νέα προσέγγιση αποκαθιστώντας πιθανές αδικίες, βελτιώνοντας τις συνθήκες της καθημερινότητας και της εργασίας, στο μέτρο του εφικτού.

“Οι ανάγκες των εργαζομένων θα αντιμετωπίζονται μέσα από διαρκή επαφή και συνεργασία. Οι υπάλληλοι του Δήμου από την ανάληψη των καθηκόντων μας θα αντιμετωπιζονται ως συνεργάτες μας και μόνο!
Η πόρτα του γραφείου του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για το σωματείο αλλά και καθέναν από τους εργαζόμενους” τόνισε ο κ. Κροντηράς μετά την συνάντηση!

Στην επομπή Κοινωνία Ώρα Mega για τον Τουρισμό ο Γιάννης Εξιλζές [Βίντεο]

Με τον υδράργυρο να χτυπάει «κόκκινο» την στιγμή που...

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Τήνο

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών, ηλικίας 26 και 28 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες την 10/07/2024, Στελέχη του...

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη θάλασσα, στο ACTION24

Ο Καπετάνιος που έσωσε τον Σέρβο ναυαγό από τη...

Αφιέρωμα στους «φυσικούς θησαυρούς της Τήνου και της Σύρου» από το γαλλικό περιοδικό Désirs de Voyages

Εκτενές αφιέρωμα σε 13 νησιά των Κυκλάδων φιλοξενεί το δημοφιλέστερο περιοδικό στη Γαλλία...