Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου
20.1 C
Tinos

Π. Κροντηράς: “Η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ανοιχτή για κάθε υπάλληλο του Δήμου”

To ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Τήνου που αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς.

Ως συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης», πιστεύουμε ότι η υποστελέχωση, λόγω δραματικού περιορισμού των προσλήψεων, για όσους γνωρίζουν πραγματικά το Δήμο εκ των έσω, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους στο Δήμο στα όρια των αντοχών τους. Οι εναπομείναντες υπάλληλοι με φιλότιμο υπερβαίνουν εαυτούς, στην πλειοψηφία τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος – επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης » με μέλη του συνδυασμού του, για αρκετή ωρα ακουσε τους εργαζόμενους του Δήμου ,κατέγραψε και συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Η νέα δημοτική αρχή, που θα συγκροτείται στην Πράξη από νέους ανθρώπους, θα έχει σίγουρα μια νέα προσέγγιση αποκαθιστώντας πιθανές αδικίες, βελτιώνοντας τις συνθήκες της καθημερινότητας και της εργασίας, στο μέτρο του εφικτού.

“Οι ανάγκες των εργαζομένων θα αντιμετωπίζονται μέσα από διαρκή επαφή και συνεργασία. Οι υπάλληλοι του Δήμου από την ανάληψη των καθηκόντων μας θα αντιμετωπιζονται ως συνεργάτες μας και μόνο!
Η πόρτα του γραφείου του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτή για το σωματείο αλλά και καθέναν από τους εργαζόμενους” τόνισε ο κ. Κροντηράς μετά την συνάντηση!

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Βαρβάρας “Σμόβολου” Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ "ΣΜΟΒΟΛΟ"ΤΗΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών...

Προσοχή και σήμερα στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του τέως  ξενοδοχείου “ΤINOSBEACH” (ενημέρωση 10:30) – ΒΙΝΤΕΟ

Λόγω των ισχυρών νοτιάδων των προηγούμενων ημερών, εφιστούμε μεγάλη...

“Μάχη” με τα κύματα έδωσε το Andros Queen στο λιμάνι της Τήνου(ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, "μάχη" με τα...

Προσθήκη σχολίου

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!