Τετάρτη 29 Μαΐου
19.8 C
Tinos

Π. Κροντηράς: Αποδέχεται την πρόσκληση της Αναστασίας Ψάλτη και καλεί το Δήμαρχο σε δημόσιο διάλογο μπροστά στους πολίτες!

Χωρίς περιστροφές, χωρίς προυποθέσεις αλλά και χωρίς τεχνικούς ή άλλους όρους αποδεχόμαστε την πρόσκληση της υποψηφίας Δημάρχου Αναστασία Ψάλτη για debate και προσκαλούμε τον σημερινό Δήμαρχο να πάρει την ανάλογη πρωτοβουλία και να καθορίσει ημερομηνία και ώρα γι αυτή την συνάντηση.

Επειδή τα λόγια και δει τα γραπτά υπό μορφή ανακοινώσεων είναι εύκολα, ο συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης» και ο επικεφαλής του Παναγιωτης Κροντηράς συγχαίρει δημόσια την κ. Ψαλτη για αυτη την πρωτοβουλία και καλεί τον δήμαρχο Γιάννη Σιώτο σε ανοικτό διάλογο, μπροστά στους ίδιους τους πολίτες, με την εκ του σύνεγγυς διαδικασία των απευθείας ερωτήσεων, ακόμα και αν δεν είναι η απαραίτητη προϋπόθεση η συντονιστική παρουσία δημοσιογράφων.

Έχοντας ως θεμελιώδη αρχή πως ο ζωντανός, δημοκρατικός διάλογος και η γόνιμη, εποικοδομητική πολιτική αντιπαράθεση για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Τήνου θα λειτουργήσουν προς όφελος των πολιτών, απευθύνω δημόσια, ανοιχτή πρόσκληση προς τους συνυποψηφίους μου για τη διεξαγωγή ενός debate, ενόψει της αυτοδιοικητικής κάλπης.

“Απευθύνομαι πρωτίστως στο Δήμαρχο! Αφήστε τους συγκινησιακά φορτισμένους μονολόγους και πάμε να αναμετρηθούμε με τις θέσεις και τα προγράμματα μας είτε σε ένα τηλεοπτικό στούντιο (λ.χ Σύρου) είτε σε κάποιο δημόσιο χώρο με όρους που θα συμφωνήσουμε από κοινού.

Βάλτε λοιπόν οποίο όρο και προϋπόθεση θελετε. Σας χαρίζουμε και τον λόγο του συντονιστή ..φτάνει να ερθετε!!” υπογραμμίζει ο κ.Κροντηρας.

Αντικατάσταση των «μονολόγων μπροστά σε φιλικά ακροατήρια» και των βαρύγδουπων ανακοινώσεων με ζωντανό debate λοιπόν εδώ και τώρα. Ζωντανά χωρίς χαρτιά και σημειώσεις αλλά ξεκάθαρα μπροστά στις πλατείες να βγούμε και να μιλήσει ο καθένας για αυτό που θέλει να υπηρετήσει και .“Ιδού ο στίβος. Ελάτε με τις θέσεις σας ,με τους υποψήφιους συμβούλους, με την προσωπικότητά σας, να συζητήσουμε, να αναμετρηθούμε!

Εμείς θα κληθούμε να επικεντρωθούμε στην ουσία, πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες και να δώσουμε απαντήσεις μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και τοξικότητες, οι δημότες της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν και να μας κρίνουν και κυρίως να εξηγήσουμε στον κόσμο τι έχει κάνει ο καθένας μας για αυτόν τον τόπο και τι προτίθεται να κάνει.

Επίσκεψη του Γραμματέα Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα σε Γερμανία και Βέλγιο

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των...

Ελλάδα: Στο μισό μειώθηκαν οι βροχές σε πανελλήνιο επίπεδο, στη Τήνο στο 65%

Eντυπωσιακή είναι η μείωση της βροχόπτωσης στην Ελλάδα κατά...

Η Τήνος στα 5 νησιά που θα γεμίσουν του Αγίου Πνεύματος

Αν είσαι σε διαδικασία που ψάχνεις να πας κάπου...

Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στη Μεγαλόχαρη (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου...