Σάββατο 20 Απριλίου
15.4 C
Tinos

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο μέρος για να τιμήσετε μια ξεχωριστή επέτειο, είτε απλά μια εβδομάδα στον παράδεισο με αυτόν που αγαπάτε, η Ελλάδα τα έχει όλα” γράφει ο δημοφιλής ταξιδιωτικός ιστότοπος της Βρετανίας wanderlustchloe. Και ανάμεσα στα καλύτερα ελληνικά νησιά για να τα επισκεφτούν ζευγάρια, όπως τιτλοφορείται το άρθρο, ξεχωρίζουν η Πάρος, η Τήνος, η Μύκονος και η Σαντορίνη.

“Ο μαγικός συνδυασμός των εντυπωσιακών τοπίων, της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και της ζεστής, φιλόξενης ελληνικής φιλοξενίας – γράφει – κάνουν αυτά τα νησιά την νούμερο ένα επιλογή για ένα ειδυλλιακό ρομαντικό διάλειμμα και τέλεια για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα” .
 
Παρουσιάζοντας τους ελληνικούς προορισμούς σημειώνει: 
 
– Ακριβώς δίπλα στη Μύκονο βρίσκεται το όμορφο νησί της Τήνου. Καυχιέται για όλη τη γοητεία που θα περιμένατε από τα νησιά των Κυκλάδων, αλλά χωρίς τα πλήθη που θα βρείτε στη Μύκονο. Δεν έχει αναπτυχθεί στην ίδια κλίμακα με τον γείτονά του, επομένως διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την αρχική του γοητεία και φυσική ομορφιά.
 
Η Wanderlust Chloe είναι μια κορυφαία ταξιδιωτική blogger στο Ηνωμένο Βασίλειο “με πάθος για διασκέδαση, φαγητό, στυλ, περιπέτεια και αξέχαστες στιγμές… με μια νότα πολυτέλειας”, όπως σημειώνει στην ταυτότητα της ιστοσελίδας της. 

Βραδιά Γαλλικού Κινηματογράφου στην Τήνο

Οι εκπαιδευτικοί Γαλλικής Γλώσσας των Δημοτικών Σχολείων κα Μαγνήσαλη...

Προσφορά έκπληξη στη Σχολή Οδηγών του Μανώλη Λαγουρού στην Τήνο

Σούπερ Κλήρωση - Σούπερ ΔώροΜε κάθε νέα εγγραφή στη...

Ο Ελληνισμός της Ουκρανίας στην Βουλή με πρωτοβουλία του Φίλιππου Φόρτωμα

Ακόμα μία εξαιρετικά σημαντική συνεδρίαση για τον ελληνισμό της...

Τροποποίηση δρομολογίων για το Andros Queen

Σας ενημερώνουμε ότι το δρομολόγιο του Ε/-Ο/Γ ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΙΝ...