Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
17.1 C
Tinos

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στην Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής των καθηκόντων του Λιμενάρχη Σύρου

Στο Λιμεναρχείο Σύρου έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων από τον οικειοθελώς απερχόμενο Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιω. Βαμβακούση στον νέο κ. Παναγιώτη Καραμίτσα, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, του ΡΚαθολικού Επισκόπου κ. Πέτρου και των εκπροσώπων όλων των πολιτικών, στρατιωτικών, δικαστικών και αυτοδιοικητικών Αρχών της Σύρου, του Προέδρου του Ναυτοδιοκείου Πειραιώς και του επί τιμή Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Βασ. Σιέτου.
Ο απερχόμενος Λιμενάρχης ανέπτυξε το επιτελεσθέν ἐργο κατά τη διάρκεια της εξαετούς θητείας του και ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμεναρχείου και τους Φορείς της Σύρου για τη στήριξή τους.
Ο παραλαβών τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Σύρου ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Βαμβακούση για το έργο του και υπεσχέθη να προσπαθήσει ώστε να το συνεχίσει και διευρύνει, ζητώντας από όλους να τον στηρίξουν.
Για την προσφορά και το έργο του κ. Βαμβακούση ομίλησαν επαινετικά, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο ΡΚαθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης και ο Πρόεδρος του Ναυτοδικείου Πειραιώς.
Από την Τήνο αφίχθησαν για την Τελετή, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός και ο Λιμενάρχης Τήνου.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Εορτασμού Οσίας Φιλοθέης (ΠΙΙΕΤ)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και φιλεόρτων...

Οι Βρετανοί ψηφίζουν Τήνο για μήνα του μέλιτος

Είτε αναζητάτε έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος, το τέλειο...

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας Κατώτερων Κατηχητικών Σχολείων Τήνου στον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –...

Την αγιοβασιλόπιτα στο Λιμεναρχείο Τήνου ευλόγησε ο Σύρου Δωρόθεος

Παρουσία του Διοικητού της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ, του Λιμενάρχου και...