Σάββατο 22 Ιουνίου
26.6 C
Tinos

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στην Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής των καθηκόντων του Λιμενάρχη Σύρου

Στο Λιμεναρχείο Σύρου έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων από τον οικειοθελώς απερχόμενο Λιμενάρχη Σύρου κ. Ιω. Βαμβακούση στον νέο κ. Παναγιώτη Καραμίτσα, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄, του ΡΚαθολικού Επισκόπου κ. Πέτρου και των εκπροσώπων όλων των πολιτικών, στρατιωτικών, δικαστικών και αυτοδιοικητικών Αρχών της Σύρου, του Προέδρου του Ναυτοδιοκείου Πειραιώς και του επί τιμή Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος κ. Βασ. Σιέτου.
Ο απερχόμενος Λιμενάρχης ανέπτυξε το επιτελεσθέν ἐργο κατά τη διάρκεια της εξαετούς θητείας του και ευχαρίστησε τα στελέχη του Λιμεναρχείου και τους Φορείς της Σύρου για τη στήριξή τους.
Ο παραλαβών τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Σύρου ευχαρίστησε και συνεχάρη τον κ. Βαμβακούση για το έργο του και υπεσχέθη να προσπαθήσει ώστε να το συνεχίσει και διευρύνει, ζητώντας από όλους να τον στηρίξουν.
Για την προσφορά και το έργο του κ. Βαμβακούση ομίλησαν επαινετικά, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, ο ΡΚαθολικός Επίσκοπος κ. Πέτρος, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης και ο Πρόεδρος του Ναυτοδικείου Πειραιώς.
Από την Τήνο αφίχθησαν για την Τελετή, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός και ο Λιμενάρχης Τήνου.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Φαλατάδου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣΦΑΛΑΤΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Γύρλας Τήνου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΓΥΡΛΑΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των...

Ο Πύργος της Τήνου τίμησε τον ευπατρίδη Ιωάννη Ρήγο-Πανορμίτη

Στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πύργου Τήνου, ιερούργησε σήμερα...

H Εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στην Τήνο

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου -Τήνου κ....