Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Ο επικεφαλής του «Κοινό Τηνίων» Πέτρος Κουσουνάδης στον Aegean Voice 107,5 (video)

Έτοιμη για την κάθοδό της στις εκλογές δηλώνει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Κοινό Τηνίων» που χθες πραγματοποίησε συζήτηση με τους κατοίκους της Τήνου σε εκδήλωση που διοργάνωσε προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις της, αλλά και να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών.

Επικεφαλής της Κίνησης θα είναι ο Πέτρος Κουσουνάδης τον οποίο φιλοξενήσαμε σήμερα στον Aegean Voice 107.5 και στην εκπομπή «Στο βάθος κήπος».

Άξονες – Θέσεις Κοινό Τηνίων

Τα προβλήματα στα νησιά μας είναι λίγο- έως πολύ-γνωστά, κοινά, πολλά και δυστυχώς χρονίζουν. Το «Κοινό Τηνίων» από το 2014 διατηρεί έντονη παρουσία στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία. Με αφορμή λοιπόν την συγκέντρωση της Κυριακής (19/02) κάνουμε μια γενικότερη κουβέντα για τις θέσεις της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Κοινό Τηνίων» με τον επικεφαλής Πέτρο Κουσουνάδη, βάζοντας στην κουβέντα μας και όρους όπως «άμεση δημοκρατία», «οργάνωση και σχεδιασμός από τα κάτω» και πως αυτά γίνονται αντιληπτά από τους πολίτες, όταν η κυρίαρχη νοοτροπία στην αυτοδιοίκηση είναι εντελώς διαφορετική.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Πηγή: aegeanvoice1075.com

Κοινό Τηνίων – Συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση

Έναν χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη, παρακολουθούμε όλοι...

Κοινό Τηνίων – 8 προτάσεις προς την νέα Δημοτική Αρχή

Με αφορμή την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής...

Κοινό Τηνίων – Πρόταση ψηφίσματος για τις παραλίες

Πρόταση ψηφίσματος σχετικά με την απλή χρήση αιγιαλού και...

Κοινό Τηνίων – Καλή και δημιουργική χρονιά

Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση της νέας δημοτικής περιόδου...