Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
18.1 C
Tinos

Ο Δήμος Τήνου ακούει τους πολίτες: Ένας νέος κύκλος διαλόγου ξεκινά

Μετά τον κύκλο διαλόγου, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον εμπλουτισμό του προγράμματος της επόμενης δημοτικής περιόδου, η νέα δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Κροντηρά ξεκίνησε νέο κύκλο επισκέψεων και συζητήσεων με τους κατοίκους, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Τήνου.

Ο Δήμος Τήνου γίνεται πιο “ανοιχτός” στο διάλογο με την κοινωνία και ακούει τον πολίτη! Η αρχή έγινε από τις κοινότητες Πανόρμου και Καλλονής με τη συμμετοχή Δημάρχου και αντιδημάρχων σε ανοιχτές συνεδριάσεις των Τοπικών Συμβουλίων!

Η άμεση επαφή με τους πολίτες και ο ανοιχτός διάλογος συνεχίστηκε στην Δ.Ε. Τριαντάρου και Αγίας Βαρβάρας όπου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς με μέλη της δημοτικής του ομάδας για να ακούσει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων αλλά και του τοπικού συμβουλίου.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή οι κάτοικοι μπόρεσαν να εκφράσουν με αμεσότητα όλα όσα απασχολούν τα χωριά τους, έχοντας την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις και απόψεις, να μεταφέρουν προβληματισμούς και παράπονα για θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα τους αλλά και να συζητήσουν για αναπτυξιακά έργα της περιοχής.

Ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες σε σχέση με προβλήματα που αφορούν την καθαριότητα, την ύδρευση και τον ηλεκτροφωτισμό των χωριών, με τη νέα Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο να δεσμεύεται για δρομολόγηση λύσεων.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς επανέλαβε τη δέσμευσή του για επαναλαμβανόμενες συναντήσεις κατά τη διάρκεια της δημοτικής του θητείας σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Τήνου καθώς όπως υπογράμμισε αποτελεί και προγραμματική δέσμευση της παράταξης του για ανοιχτές διαδικασίες και διάλογο με τους πολίτες, αναδεικνύοντας έτσι και την αποκέντρωση αλλά και ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει κάθε περιοχή

Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Το έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 27-01-2024/1100...

Δωρεά Απινιδωτή από το Σύλλογο Εργαζομένων στη μνήμη του Γιάννη Κορίνθιου και του Δημήτρη Ταράση

Με νεότερη ανακοίνωση τους, το σωματείο εργαζομένων του Δήμου...

Μεγάλη η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην αιμοδοσία του Δήμου Τήνου

Ολοκληρώθηκε η 49η Εθελοντική Αιμοδοσία στο νησί της Τήνου...