Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Μνημόσυνο για τους Ευεργέτες, Δωρητές, Συνδρομητές και Αφιερωτές του ΠΙΙΕΤ (ΦΩΤΟ)

Ιερό μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεος Β’ στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών, Δωρητών, Συνδρομητών και Αφιερωτών του Πανιέρου Ναού και του Ιερού Ιδρύματος.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τήνου, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, ο Διοικητής της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, και ευλαβείς Χριστιανοί Τήνιοι και προσκυνητές.

Αργότερα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου του συλλόγου των υπαλλήλων του Ιερού Ιδρύματος και της Φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ με τη συμμετοχή των Ιερέων, του Αντιπροέδρου και των μελών της Διοικούσης Επιτροπής, του Διοικητού της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., του Λιμενάρχη Τήνου, του Διοικητή του ΑΤ Τήνου, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου.

Ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, τους Εφημερίους και Διακόνους, τους ιεροψάλτες, διακονητές και υπαλλήλους του Ιερού Ιδρύματος για την προσφορά στην διακονία και εξυπηρέτηση των προσκυνητών και ευχήθηκε σε όλους και στις οικογένειές τους υγεία και ευημερία για το νέο έτος.

Μετά ταύτα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος επεσκέφθη τον 97 ετών Ιερέα π. Μάρκο Θεοδοσίου, εξέφρασε το σεβασμό και την αγάπη του και ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση. Ο π. Μάρκος ανταπέδωσε τον σεβασμό και την αγάπη του προς τον Σεβασμιώτατο υπενθυμίζοντάς του την πρώτη φορά που πήγε στην Ενορία του.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

romfea.gr

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου Επισκόπου Τύρου εις τον Πανίερο Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΕΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΤΗΝΟΥ ΕΟΡΤΙΟΣ ΜΝΗΜΗΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ...

Ιερά Αποδημία της Ι.Μ. Καλαβρύτων στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

Υπό τη συνοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε...

Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στη Μεγαλόχαρη (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου...

Λαμπρό Συλλείτουργο στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

Το Ιερό νησί της Τήνου κατά το έθος το...