Πέμπτη 13 Ιουνίου
33.4 C
Tinos

Με πρωτοβουλία του ο Παναγιώτης Κροντηράς συναντήθηκε με τον Γιάννη Σιώτο και τους δημοτικούς υπαλλήλους!

Σειρά επαφών με φορείς του νησιού αλλά και με τον σημερινό Δήμαρχο του νησιού είχε τις προηγούμενες ημέρες ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς. Με πρωτοβουλία του ο κ. Κροντηράς επιδίωξε την πρώτη συνάντηση εργασίας του με τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο.

Στόχος της συνάντησης ήταν να υπάρξει ομαλή μετάβαση στο δήμο Τήνου και να προχωρήσουν τα έργα στο νησί. Συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής του πλέον ομάδας ο νέος Δήμαρχος ζήτησε ενημέρωση για μια σειρά από επείγοντα ζητήματα για να λάβει, την διαβεβαίωση προς το παρών από τον κ.Σιώτο πως θα του παρέχει στο άμεσο μέλλον ο,τι πληροφορίες χρειάζεται!

Την πρωτοβουλία του κ. Κροντηρά προκάλεσε η ανησυχία του για ανοιχτά ζητήματα όπως η διαχείριση των Απορρίμματων, η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης κ.α. θέματα για τα οποία δεν πρέπει να χαθεί χρόνος!

Μια από τις πρώτες κινήσεις του κ. Κροντηρά με ιδιαίτερο και συμβολικό χαρακτήρα ηταν να έρθει σε επαφή με τους άμεσους μελλοντικούς του συνεργάτες, εννοώντας τους δημοτικούς υπαλλήλους. “

Πρέπει να έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Όλα θα λυθούν με συνεννόηση. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να νιώσουν ότι είναι οι άμεσοι συνεργάτες, ότι χωρίς αυτούς δεν μπορεί να κινηθεί ο Δήμος, να μας εμπιστευτούν για αυτό το οποίο θέλουμε να καταφέρουμε, που είναι το καλό του Δήμου και η ευημερία των συμπολιτών μας.” τόνισε μεταξύ άλλων στη συνάντηση ο νεοκλεγείς Δήμαρχος.

Σύγκλιση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) Δήμου Τήνου

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη...

Δήμος Τήνου – Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων με συμμετοχή στην Δημοτική Ενότητα Καλλονής

Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων με...

Διακοπή υδροδότησης στον Όρμο Γιαννάκη

Σας γνωρίζουμε ότι θα γίνεται διακοπή υδροδότησης στις περιοχές...

Ο Δήμαρχος Τήνου στα εγκαίνια της έκθεσης “Μεγάλοι ζωγράφοι μέσα από τα μάτια των παιδιών”

Πραγματοποιήθηκαν την  Κυριακή 02 Ιουνίου 2024, στην Στέγη Πολιτισμού...