Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Με πρωτοβουλία του ο Παναγιώτης Κροντηράς συναντήθηκε με τον Γιάννη Σιώτο και τους δημοτικούς υπαλλήλους!

Σειρά επαφών με φορείς του νησιού αλλά και με τον σημερινό Δήμαρχο του νησιού είχε τις προηγούμενες ημέρες ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς. Με πρωτοβουλία του ο κ. Κροντηράς επιδίωξε την πρώτη συνάντηση εργασίας του με τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιάννη Σιώτο.

Στόχος της συνάντησης ήταν να υπάρξει ομαλή μετάβαση στο δήμο Τήνου και να προχωρήσουν τα έργα στο νησί. Συνοδευόμενος από μέλη της δημοτικής του πλέον ομάδας ο νέος Δήμαρχος ζήτησε ενημέρωση για μια σειρά από επείγοντα ζητήματα για να λάβει, την διαβεβαίωση προς το παρών από τον κ.Σιώτο πως θα του παρέχει στο άμεσο μέλλον ο,τι πληροφορίες χρειάζεται!

Την πρωτοβουλία του κ. Κροντηρά προκάλεσε η ανησυχία του για ανοιχτά ζητήματα όπως η διαχείριση των Απορρίμματων, η λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της πόλης κ.α. θέματα για τα οποία δεν πρέπει να χαθεί χρόνος!

Μια από τις πρώτες κινήσεις του κ. Κροντηρά με ιδιαίτερο και συμβολικό χαρακτήρα ηταν να έρθει σε επαφή με τους άμεσους μελλοντικούς του συνεργάτες, εννοώντας τους δημοτικούς υπαλλήλους. “

Πρέπει να έχουμε μια αγαστή συνεργασία. Όλα θα λυθούν με συνεννόηση. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να νιώσουν ότι είναι οι άμεσοι συνεργάτες, ότι χωρίς αυτούς δεν μπορεί να κινηθεί ο Δήμος, να μας εμπιστευτούν για αυτό το οποίο θέλουμε να καταφέρουμε, που είναι το καλό του Δήμου και η ευημερία των συμπολιτών μας.” τόνισε μεταξύ άλλων στη συνάντηση ο νεοκλεγείς Δήμαρχος.

Συνάντηση εργασίας με το Δίκτυο ΔΑΦΝΗ

Στα πλαίσια της ενημέρωσης της νέας Δημοτικής Αρχής και...

Επικαιροποίηση Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Το έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 27-01-2024/1100...

Δωρεά Απινιδωτή από το Σύλλογο Εργαζομένων στη μνήμη του Γιάννη Κορίνθιου και του Δημήτρη Ταράση

Με νεότερη ανακοίνωση τους, το σωματείο εργαζομένων του Δήμου...

Μεγάλη η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην αιμοδοσία του Δήμου Τήνου

Ολοκληρώθηκε η 49η Εθελοντική Αιμοδοσία στο νησί της Τήνου...