Σάββατο 27 Ιουλίου
26.7 C
Tinos

Με «αύρα» νίκης η προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Κροντηρά στους ετεροδημότες της Αθήνας [video]

«Με «αύρα» νίκης και με τον ενθουσιασμό να ξεχειλίζει»,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης » Παναγιώτης Κροντηράς μίλησε στους ετεροδημότες της Αθήνας, που κατέκλυσαν την αίθουσα του Auditorium στο κέντρο της πρωτεύουσας.

«Άνθρωποι όλων των ηλικιών, που ζουν εκτός Τήνου , αλλά που πάντα έχουν στο μυαλό τους τη γενέθλια γη, έδωσαν «ηχηρό παρών» στην ομιλία του  Παναγιώτη Κροντηρά, δείχνοντας πως το «μήνυμα» για τολμηρή αλλαγή στο Δήμο Τήνου  έχει φτάσει παντού !

Με τα πιο θερμά λόγια μίλησαν στην εκδήλωση ο Τηνιακός δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας  καθώς και η πρώην  κοινοτάρχης κ.Μαίρη Βορέ!

«Δεσμεύομαι ότι θα είμαι και θα είμαστε εδώ για τους ετεροδημότες ως οργανικό στοιχείο της Τήνου, με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, εντάσσοντας στο Πρόγραμμά μας κίνητρα για τον επαναπατρισμό συμπατριωτών μας από την Αθήνα σε μια Τήνο με δουλειές και με εισόδημα!», επισήμανε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, στις οποίες σάς θέλουμε συμμέτοχους να ενώσουμε τους συμπατριώτες μας που ζουν απανταχού. Γιατί έτσι θέλουμε να νιώθουν όλοι εκείνοι που νοσταλγούν τον τόπο τους. Ένας τόπος, ένας δήμος, μια οικογένεια»

Καταλήγοντας ο υποψήφιος  Δήμαρχος και καταχειροκροτούμενος από τους εκατοντάδες ετεροδημότες της Αθήνας ανέφερε τα εξής:

«Το μήνυμα και της δικής σας συγκλονιστικής παρουσίας εδώ στην Αθήνα θα ακουστεί και στην Τήνο και παντού. Είμαστε εδώ για να δείξουμε ένα άλλο παράδειγμα. Το όραμά μας για την Τήνο είναι ρεαλιστικό , κοστολογημένο και φυσικά εγώ προσωπικά το άφησα στη μέση . Ζητώ μια νέα θητεία λοιπόν όχι γιατί είμαι κολλημένος με την καρέκλα του Δημάρχου αλλά επειδή θέλω να ολοκληρώσω ότι με πολύ αγάπη ξεκίνησα ως Δήμαρχος για αυτό το νησί . Ονειρεύομαι ένα νησί διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα. Ένα νησί που θα βελτιώσει με τις παρεμβάσεις μας την καθημερινότητα των ντόπιων αλλά και ένα νησί που θα ακτινοβολεί σε όλη τη χώρα και διεθνώς .

Θα πάμε την Τήνο  ψηλά, όπως της αξίζει και όπως μάς αξίζει. Προχωράμε για μια μεγάλη νίκη από την πρώτη Κυριακή».

Συνάντηση Δημάρχου Τήνου με τον Αποστολικό Νούντσιο στην Ελλάδα

Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπισκόπο Jan...

Δήμαρχος Τήνου – Πρέπει να δοθούν και θεσμικά κίνητρα στους ιατρούς για να έρχονται στα νησιά

Για την Κυκλαδική,Του Λάμπρου Δεμερτζή Παναγιώτης Κροντηράς, Δήμαρχος Τήνου: Πρέπει...

Η εκπομπή “Τα εν Δήμω” της ΕΡΤ με καλεσμένο το Δήμαρχο Τήνου (video)

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι δράσεις της αλλά και τα...

Δήμαρχος Τήνου – Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σηκώσουμε και νέα τρόπαια!

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ...