Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου
13.4 C
Tinos

Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου: Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής Τήνου και κύριε δήμαρχε Γιάννη Σιώτο!

Σήμερα σε όλη την Ελλάδα, από άκρη σ’άκρη, έλαβαν χώρα πρωτοφανείς, σε όγκο και παλμό διαδηλώσεις για το έγκλημα στα Τέμπη.

Στην Τήνο, έγινε μία από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις καθώς μαθητές, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι, ανταποκρίθηκαν στα καλέσματα των σωματείων και των φορέων του νησιού για να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών, για να σταματήσουν να θυσιάζονται ζωές στο όνομα των κερδών. Ταυτόχρονα απαίτησαν για το νησί μας ασφαλές λιμάνι, σύγχρονα πλοία, στελέχωση του Κέντρου Υγείας Τήνου, υγεία και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς.

Συγκλονιστική ήταν και η παρουσία των μαθητών του νησιού μας που με τα συνθήματά τους και τις ομιλίες τους απαίτησαν το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί φωνάζοντας ότι «όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή». Εσείς φυσικά απουσιάζατε, αλλά δεν περιμέναμε κάτι άλλο.

Τις μέρες λοιπόν που ο λαός μας κλαίει τα παιδιά του και μέσα σ’αυτό το βαρύ κλίμα της εγκληματικής τραγωδίας και του πένθους, την Παρασκευή που μας πέρασε προχωρήσατε στην βράβευση «του καλύτερου άρματος του τηνιακού καρναβαλιού»…. Μάλιστα, ο διορισμένος από εσάς, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου κος Περιάλης, σήμερα ανέβασε και σχετικό δελτίο στο facebook. Αιδώς Αργείοι.

Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!
Τήνος, 8-3-2023

Εκδήλωση-Παρουσίαση υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σε κλίμα ενθουσιασμού παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023...

Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου: Κάλεσμα στην εκδήλωση-παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση-παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων με...

Ανακήρυξη συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 [ονόματα]

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 10 Σεπτεμβρίου 2023,...