Σάββατο 27 Ιουλίου
25.4 C
Tinos

Λαϊκή Συσπείρωση Τήνου – Αλλά αυτοί είστε…!

Προς έκπληξη μας ενημερωθήκαμε ότι σήμερα συναντήθηκαν το πρωί στις 11:00 (απ’ ό,τι μάθαμε δηλαδή) εκπρόσωποι 3 παρατάξεων (Δύναμη Δημιουργίας, Επιλογή Ευθύνης, Αλλάζουμε) από τις 5 που συμμετέχουν στις εκλογές για να μιλήσουν για τη διαδικασία του debate.

Τι ισχύει πραγματικά: Όσον αφορά την πρόταση για τη διεξαγωγή debate είχε σταλεί ένα email προς όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων. Την ακριβώς επόμενη ημέρα απαντήσαμε ως Λαϊκή Συσπείρωση πως αποδεχόμαστε την πρόσκληση και θα συμμετέχουμε. Ωστόσο ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία που να οριστικοποιεί την ώρα και την ημέρα συνάντησης των εκπροσώπων. Ακόμα και τώρα αναρωτιόμαστε με ποιον τρόπο «δημοκρατικά» αποφασίστηκε η εν λόγω μέρα και ώρα; Ακόμα και αν τα συμφωνήσαν μεταξύ τους για ποιο λόγο δεν έστειλαν την πρόσκληση στην κοινή συνομιλία με email;

Αλλά τελικά μέχρι εκεί φτάνει ο διάλογος τους.
Εμείς απαιτούμε να οριστεί εκ νέου διαπαραταξιακή συνάντηση με σκοπό να συζητηθεί η διαδικασία του debate.

Σε κάθε περίπτωση η Λαϊκή Συσπείρωση θα συμμετέχει ελπίζοντας να γίνει μια σοβαρή συζήτηση με επίκεντρο τις ανάγκες και τα πραγματικά προβλήματα των κατοίκων του νησιού μας και όχι άλλη μια επικοινωνιακή φιέστα.

Κοινό Τηνίων – Debate, δεν αρχίζουμε καλά

Με έκπληξη ( ; ) ενημερωθήκαμε πως σήμερα το...

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων” δηλώνει την πρόθεσή της να συμμετέχει σε μία οργανωμένη δημόσια συζήτηση

Η δημόσια αντιπαράθεση των υποψηφίων προεκλογικά μπορεί να αποτελέσει...

Αν. Ψάλτη και ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ: Ικανοποίηση από την αποδοχή της πρότασής μας για debate

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι η πρότασή μας για...