Παρασκευή 17 Μαΐου
18.1 C
Tinos

Κυριακή των Βαΐων στη Μεγαλόχαρη Τήνου (ΦΩΤΟ)

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε σήμερα στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της εις Ιερουσαλήμ εισόδου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Συμμετείχαν, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Έπαρχος Τήνου, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Τήνου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως, ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου, ο Γενικός Γραμματέας και τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, Πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Φορέων, διευθυντές εκπαιδεύσεως και εκπαιδευτικοί και ευλαβείς Χριστιανοί προσκυνητές και Τήνιοι.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς νήσου, Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Δωροθέου Β΄ και ευχήθηκε Καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν οι χοροί των ιεροψαλτών του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Μάριου Κυριάκου.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ferryhopper: Ποια νησιά είχαν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα το Πάσχα;

Οι τάσεις διαμορφώνονται σε σχέση με τις επιλογές των...

Συντήρηση δρόμων στην Τήνο με απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας

Με απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη,...

Εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μεγαλόχαρη Τήνου

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου - Τήνου...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αποστόλου Θωμά – Παναγία ”Λακωτιανής” Υστερνίων

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΥΣΤΕΡΝΙΩΝ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν των...