Τρίτη 23 Ιουλίου
27.8 C
Tinos

ΚοινΣΕπ «Το Μπατίκι»: 2ο Στάδιο Μελέτης. Διαμοιρασμός και Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

Αγαπητές/οι κάτοικοι της Τήνου,

Η ΚοινΣΕπ «Το Μπατίκι» και η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου , υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου καθηγητή κο Σπιλάνη Ιωάννη, βρίσκονται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη του διαμοιρασμού των ερωτηματολογίων , τα οποία ετοίμασε η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της Μελέτης που «τρέχει» ήδη από τον Νοέμβριο με τίτλο : :«ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ : ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ». Τα ερωτηματολόγια υπάρχουν τόσο σε ηλεκτρονική μορφή (Google Forms) , όσο και σε έντυπη. Είναι καταρτισμένα ανά κατηγορίες και οι μόνιμοι κάτοικοι, επιχειρηματίες, επαγγελματίες , εργαζόμενοι στον τουρισμό, αλλά και οι τουρίστες εκτός Τήνου (Έλληνες και αλλοδαποί) που συρρέουν
στο νησί για διακοπές, θα έχουν την ευκαιρία να τα συμπληρώσουν ανώνυμα , ώστε να συλλεχθούν τα δεδομένα αυτά για πρώτη φορά στο νησί, τα οποία, μετά την επεξεργασία τους από την επιστημονική ομάδα, θα δώσουν μια αντικειμενική και ολοκληρωμένη εικόνα για την υπάρχουσα κατάσταση της Τήνου σε όλους τους τομείς.

Τα ερωτηματολόγια θα προωθηθούν μέσω της ΚοινΣΕπ στους Συλλόγους, στους Φορείς , καθώς και σε όλους τους κατοίκους που επιθυμούν να τα συμπληρώσουν.

Μαζί με αυτά , οι παραπάνω θα λάβουν οδηγίες για την καλύτερη και πιο
αποτελεσματική διαδικασία διαμοιρασμού αυτών.
Κάθε ερωτηματολόγιο είναι μοναδικά καταρτισμένο και απευθύνεται σε
συγκεκριμένες ομάδες.

Σας παραθέτουμε το link των ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων, καθώς και το έντυπο σε μορφή PDF , ώστε να μπορεί ο καθένας να το εκτυπώσει.
Ενθαρρύνουμε την ηλεκτρονική συμπλήρωσή του , μιας και επιθυμούμε το
περιβαλλοντικό αποτύπωμα από την κατανάλωση χαρτιού να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα ερωτηματολόγια από την ιστοσελίδα μας
www.tinostompatiki.gr. (Κατηγορία «Οι Δράσεις Μας»). Τα έντυπα ερωτηματολόγια μπορείτε να τα παραδίδετε στα γραφεία της ArtiaSa, Ακτή Δρόση , Τήνος από Δευτέρα ως και Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε τις ίδιες ώρες στο 6972077436 (Παλαμάρης Μάρκος).

Η ΚοινΣΕπ μας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους, τους επαγγελματίες , αλλά και τους επισκέπτες του νησιού να αναδειχθεί η άποψη του κάθε ένα ξεχωριστά. Ας συμμετάσχουμε όλοι στην πρωτοφανή για τα Τηνιακά δεδομένα προσπάθεια για την βιωσιμότητα και την αειφορία του νησιού.

Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ της ΚοινΣΕπ

ΚοινΣΕπ “Το Μπατίκι” – Ανακοίνωση Εσπερίδας

Το Σάββατο, 06/05/2023 και ώρα 19:00 μ.μ. στη Μοσχούλειο...

Η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας διαχρονική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής

Μείναμε έκπληκτοι από την ανακοίνωση της ΚΟΙΝΣΕΠ «Μπατίκι» σχετικά...

ΚοινΣΕπ “Το Μπατικι”: Εκπαιδευτικός Περίπατος του Γυμνασίου Τήνου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικός περίπατοςομάδας μαθητών...