Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου
20.1 C
Tinos

Κοινό Δελτίο Τύπου Δημοτικών Συνδυασμών από τα νησιά της Σάμου της Τήνου και της Σύρου.

Με στόχο την πίεση προς την κυβέρνηση για την ενεργοποίηση του μέτρου του μεταφορικού ισοδύναμου, ο συνδυασμός μας έρχεται σε επαφή με δημοτικούς συνδυασμούς άλλων νησιών για το συντονισμό των δράσεων μας. Στο πλαίσιο αυτό εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου σε συνεργασία με το δημοτικό συνδυασμό από το νησί της Τήνου «Κοινό Τηνίων» και Σάμου «Σύμπραξη προοδευτικών πολιτών Δυτικής Σάμου».

Η «Σύμπραξη προοδευτικών πολιτών Δυτικής Σάμου», το «Κοινό Τηνίων» και η «Σύρος Εξ Αρχής» γνωστοποιούμε στους δημότες μας ότι συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος (στις 30/9), χωρίς καμία αποζημίωση των πολιτών, όπως αυτή προβλέπεται από το μεταφορικό ισοδύναμο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός της αναστολής ενός σημαντικού μέτρου για την οικονομική ανακούφιση των νησιωτών μας. Πρόκειται για σιωπηρή εγκατάλειψη του μέτρου, γεγονός που θεωρούμε απαράδεκτο και ενεργοποιούμαστε για να εμποδίσουμε την κατάργηση του. Θεωρούμε ότι η Δημοτική αρχή κάθε τόπου έχει χρέος να παρεμβαίνει με καταγγελίες, γνωστοποιήσεις, διαμαρτυρίες, όταν διακυβεύονται τέτοια ζητήματα. Προτείνουμε και προτάσσουμε τη συνεργασία με άλλα νησιά την οποία ξεκινήσαμε με το νησί της Σάμου και το νησί της Τήνου. Συνεχίζουμε τις επαφές με περισσότερα νησιά, με στόχο τη δράση ενάντια στην εγκατάλειψη του μέτρου. Πιστεύουμε ότι μετά τις εκλογές πρέπει άμεσα να παραδώσουμε στο υπουργείο επίσημη διαμαρτυρία, να παραστούμε εκεί το δυνατόν περισσότεροι νησιώτες και φυσικά να περάσουμε σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και άλλες μαζικές ενέργειες και κινητοποιήσεις, προκειμένου να πετύχουμε την επαναφορά του μέτρου. Όλα αυτά θα είναι φυσικά αποτελεσματικότερα, όσο περισσότερα νησιά συμμετέχουν. Μεγαλύτερη αξία θα έχουν, αν πρωτοστατούν οι Δήμαρχοι των νησιών μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των δημοτών! Γνωρίζουμε τις ανάγκες, αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση κεκτημένων που δικαιούμαστε!

Στις 8 Οκτωβρίου κάνουμε τη σωστή κίνηση: Ψηφίζουμε τη «Σύρος Εξ Αρχής»!

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Βαρβάρας “Σμόβολου” Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ "ΣΜΟΒΟΛΟ"ΤΗΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών...

Προσοχή και σήμερα στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του τέως  ξενοδοχείου “ΤINOSBEACH” (ενημέρωση 10:30) – ΒΙΝΤΕΟ

Λόγω των ισχυρών νοτιάδων των προηγούμενων ημερών, εφιστούμε μεγάλη...

“Μάχη” με τα κύματα έδωσε το Andros Queen στο λιμάνι της Τήνου(ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, "μάχη" με τα...

Προσθήκη σχολίου

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!