Τρίτη 25 Ιουνίου
26.9 C
Tinos

Η Τήνος στα 5 νησιά που θα γεμίσουν του Αγίου Πνεύματος

Αν είσαι σε διαδικασία που ψάχνεις να πας κάπου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αρχικά να ξέρεις σε ζηλεύουμε και σε φθονούμε, γιατί είσαι το ίδιο άτομο που πήγε κάπου και στα δύο 3ήμερα του Μαρτίου και το Πάσχα, ενώ εμείς δουλεύαμε. Και γι’ αυτό θα χαρούμε πολύ να σου επικοινωνήσουμε πως 5 νησιά των Κυκλάδων, νησιά που ίσως να τα εξέταζες για τις επιλογές σου, δύσκολα θα είναι διαθέσιμα να σε εξυπηρετήσουν.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δείχνει να έχει μια σταθερότητα κάθε χρόνο στα νησιά που επιλέγουν οι Αθηναίοι να πάνε, που είναι και λόγω πληθυσμού το δείγμα που επηρεάζει τις κρατήσεις και όλη τη διαθεσιμότητα.

Στις Κυκλάδες κιόλας ακόμα περισσότερο, εφόσον είναι μαζί με τα νησιά του Αργοσαρωνικού η πιο κοντινή της συστάδα νησιών. 

Ό,τι πρόλαβες, πρόλαβες: Τα 5 νησιά που θα γεμίσουν του Αγίου Πνεύματος - Ήρεμη δύναμη το πρώτο, πάνε όλοι Ιούνιο και αρχές Ιούλη

Έτσι, του Αγίου Πνεύματος η πρωτιά πηγαίνει σταθερά εδώ και 2-3 χρόνια στην Κύθνο, που αποτελεί κορυφαίο προορισμό βάσει αριθμών τον Ιούνιο και μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Είναι κάτι σαν σιγουράκι γιατί βρίσκεται πολύ κοντά. Αίγινα, Τζια, Κύθνος είναι τα 3 εύκολα νησιά. Στην Κύθνο για παράδειγμα πας με 50-60 ευρώ εισιτήριο πήγαινε-έλα, αν πας από Πειραιά. Αν πας από Λαύριο, θα δώσεις 35-40 ευρώ. Και στη μία περίπτωση σε 2.5-3 ώρες θα έχεις φτάσει, στην δεύτερη περίπτωση το ανώτερο που θα κάνεις είναι οι 2 ώρες. Το πολύ ανώτερο.

Στην πεντάδα, στη 2η θέση, αναμενόμενα βρίσκεται η Τήνος, ένα νησί που όσες φορές και να πας σε ένα καλοκαίρι, πάλι δεν θα έχεις προλάβει να τα δεις όλα. Πλέον, εδώ και 2 χρόνια, ενισχύεται πολύ στο κομμάτι της εστίασης, με πολύ καλές επιλογές για φαγητό παντός είδους (brunch, ιταλικό, ελληνική κουζίνα κτλ) και φαίνεται να είναι το νησί που έχει πάρει τον κόσμο που αφήνει τη Σαντορίνη.

Στην 3η θέση, αναμενόμενα επίσης, η Πάρος, η οποία ήταν στα 10 νησιά που πήγαν οι περισσότεροι το Πάσχα, είναι γενικά σε κάθε πιθανή λίστα που μπορείς να σκεφτείς και αφορά ταξίδι και νησιά στην Ελλάδα. Είναι και σε λίστες που αφορούν προορισμούς γενικά για το καλοκαίρι του 2024 από διεθνή μέσα και πρακτορεία. Έγινε το αδιαχώρητο το Πάσχα στη Νάουσα, θα γίνει και του Αγίου Πνεύματος.

Ό,τι πρόλαβες, πρόλαβες: Τα 5 νησιά που θα γεμίσουν του Αγίου Πνεύματος - Ήρεμη δύναμη το πρώτο, πάνε όλοι Ιούνιο και αρχές Ιούλη

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Χατζηράδου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣΧΑΤΖΗΡΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Σκλαβοχωρίου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣΣΚΛΑΒΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Καρδιανής Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣΚΑΡΔΙΑΝΗΣ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας Τριάδος Φαλατάδου Τήνου

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΥΡΟΥ-ΤΗΝΟΥΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣΦΑΛΑΤΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ Φέρεται εις γνώσιν...